Акт или 20 лв. ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 24 Ное 2005, 15:44

vicho написа:грешна ти е информацията...
актовете нямат срок на давност ;)
чакай да направят единна система - много скоро - и тогава и лихвички ще почнат да текат... ;)

Бе то и сега тече няква лихва, ама мен нито ме има у данъчното, нито имам коли регистрирани у БГ... може пък и да ги платя некой ден...
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 24 Ное 2005, 17:08

vicho написа:грешна ти е информацията...
актовете нямат срок на давност

На тебе ти е грешна информацията, пич ;)
Доста уверено го казваш, обаче ;)
Актовете нямат давност наистина, но не могат да бъдат събирани принудително след 2 годишния срок... Което за нас си е същото :mhihi: Т.е. ако закрепиш положението и не го платиш тези 2 години, после няма сила на земата, която да те накара насила... Ако го платиш по свое убеждение, ще е дължимо платено и държавата ще си прибере парите... Ма за такъв случай не съм чувал още 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 24 Ное 2005, 18:19

Еми да, имам основание да съм уверен ;)
Няма сега да обеснявам защо.
Пък и като ми била грешна информацията, защо се съгласявате с нея... :roll:

как да е де... който иска да плаща, който трябва също да плаща, който не иска, неможеш го накара...

бтв. Алекс е прав, за регистрацийте, също така, ако си със сменена адресна регистрация немогат да те накарат да си платиш актовете (ще видим докога)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата