Акт или 20 лв. ?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
vicho написа:грешна ти е информацията...
актовете нямат срок на давност![]()
чакай да направят единна система - много скоро - и тогава и лихвички ще почнат да текат...
Бе то и сега тече няква лихва, ама мен нито ме има у данъчното, нито имам коли регистрирани у БГ... може пък и да ги платя некой ден...
Power is Nothing Without Insanity
vicho написа:грешна ти е информацията...
актовете нямат срок на давност
На тебе ти е грешна информацията, пич

Доста уверено го казваш, обаче

Актовете нямат давност наистина, но не могат да бъдат събирани принудително след 2 годишния срок... Което за нас си е същото

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Еми да, имам основание да съм уверен
Няма сега да обеснявам защо.
Пък и като ми била грешна информацията, защо се съгласявате с нея...
как да е де... който иска да плаща, който трябва също да плаща, който не иска, неможеш го накара...
бтв. Алекс е прав, за регистрацийте, също така, ако си със сменена адресна регистрация немогат да те накарат да си платиш актовете (ще видим докога)

Няма сега да обеснявам защо.
Пък и като ми била грешна информацията, защо се съгласявате с нея...

как да е де... който иска да плаща, който трябва също да плаща, който не иска, неможеш го накара...
бтв. Алекс е прав, за регистрацийте, също така, ако си със сменена адресна регистрация немогат да те накарат да си платиш актовете (ще видим докога)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3