Търся драйвъри за Lenovo G530
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Търся драйвъри за Lenovo G530
Здравейте,търся драйвъри за единия ми лаптоп.Lenovo G530 4446-A12.Екрана ми е тъмен и няма настройка на яркостта.С последен ъпдейт на драйвърите на видео картата съм.Казаха ми да търся дравъри за хоткий и щяло да се оправи,но никъде не намирам.С Windows 7 Ultimate 32-битова съм.Ще съм ви много благодарен ако някой ми намери ако е от моя град ще черпя много,ако е от друг град ще измислим каква ще е почерпката или заплащането.Благодаря,Ви предварително! 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Търся драйвъри за Lenovo G530
Добре де, що не проверявате първо на сайта на производителя: http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... 72514.html Тука има к'ви ли не драйвери... За 7-ца почти няма- ползвай тези за Виста 32 бита... Но първо вземи пробвай да върнеш старият драйвер от Дивайс мениджъра...
EDIT:
Май не е само драйвери, а проблемът е в БИОС-а, поне според прочетеното тук: http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-3000 ... 293E62221E
EDIT:
Май не е само драйвери, а проблемът е в БИОС-а, поне според прочетеното тук: http://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-3000 ... 293E62221E
Последна промяна ms на 04 Апр 2010, 10:17, променена общо 1 път
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За да си промениш яркостта наистина ти трябва софтуера за активиране на Fn-бутоните... две от тези комбинации ти "бъзикат" яркостта... няма нужда да теглиш други драйвери, това ще ти е достатъчно... все пак е добре да провериш дали на сайта няма по-нови версии на вече инсталираните драйвери и да си прецениш дали да ги ъпдейтнеш... в много случаи е полезно, въпреки че хората са казали "ако не е развалено, не го чупи".
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Mollov написа:За да си промениш яркостта наистина ти трябва софтуера за активиране на Fn-бутоните... две от тези комбинации ти "бъзикат" яркостта... няма нужда да теглиш други драйвери, това ще ти е достатъчно... все пак е добре да провериш дали на сайта няма по-нови версии на вече инсталираните драйвери и да си прецениш дали да ги ъпдейтнеш... в много случаи е полезно, въпреки че хората са казали "ако не е развалено, не го чупи".
Доста често проверявам за нови драйвъри и ги ъпдейтвам.Пробвах с драйвърите на биос-а за виста,но се наложи да си преинсталирам уин-а на ново.С пробите спирам и ще чакам да излезнат в сайта на леново драйвъри за хоткий за уиндоус 7.Темата може да се заключва.Благодаря.
5 мнения
• Страница 1 от 1