Старите мебели къде ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Старите мебели къде ?

Мнение от go4et0o » 15 Окт 2008, 23:15

Здравейте решил съм да сменям холовата гарнитура и някои други шкафове.Търсих по вестниците едно време имаше разни фирми където изкупуваха а сега не мога да намеря някой може ли да ми помогне с някой друг телефонен номер или място където ще ги изкупят в Пловдив или и те на поредното място за без пари на нинджите :mhihi:
един голям диван 3-ка една 2-ка и секцииска за Тв то ако има някой който примерно е под наем и не му се дават пари за нови мебели да пише в темата качвам снимки веднага правим няква цена и всички сме доволни ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Окт 2008, 23:35

Качи снимки имам приятел, който ще се мести под наем и може да му потрябват, ще му ги линкна.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Окт 2008, 4:40

Ха, и аз се канех скоро да пускам такава тема, само че за София. Та ако някой знае къде изкупуват мебели, нека сподели ;)

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 16 Окт 2008, 7:15

!!Asen_X написа:Ха, и аз се канех скоро да пускам такава тема, само че за София. Та ако някой знае къде изкупуват мебели, нека сподели ;)

За фирма, която изкупува не знам, но знам една организация- млади момчета идват и ти взимат мебели, книги, и изобщо всичко непотребно, и ги разпределят после по разни нарко комуни и т.н.
Много са свестни и внимателни и те отървават от ненужните неща за тяхна сметка. Е, верно не взимаш пари от продажба, но пък и понякога имаме неща дето така или иначе няма кой да ги купи и се чудим къде и как да ги разкараме...

Та ако някой има нужда от подобно нещо казват се "РЕТО" и телефона е :02/9802143
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Окт 2008, 7:45

Не е ли по-добре да ги дадеш някъде, където се нуждаят просто от мебели? :roll:
MORE BEER!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Окт 2008, 10:33

Измисляш някакви нормални / разбирай ниски/ цени, пускаш си обява във вестник "Позвънете" / нямаш идея колко много се чете/ - тел. 91938, може и в "София Днес" - 91947, и ги продаваш за три дни. Доста народ около мен се е оттървавал така от мебели, включително и стари перални и хладилници. Успех!
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Окт 2008, 21:30

kOnPuBkA написа:
!!Asen_X написа:Ха, и аз се канех скоро да пускам такава тема, само че за София. Та ако някой знае къде изкупуват мебели, нека сподели ;)

За фирма, която изкупува не знам, но знам една организация- млади момчета идват и ти взимат мебели, книги, и изобщо всичко непотребно, и ги разпределят после по разни нарко комуни и т.н.
Много са свестни и внимателни и те отървават от ненужните неща за тяхна сметка. Е, верно не взимаш пари от продажба, но пък и понякога имаме неща дето така или иначе няма кой да ги купи и се чудим къде и как да ги разкараме...

Та ако някой има нужда от подобно нещо казват се "РЕТО" и телефона е :02/9802143

Идеята е добра и каквото ми остане, ще им се обадя да го подаря ;)
Все пак по-големите и ценни неща ще се опитам да ги изтъргувам, но ще заделя някои за тази инициатива.

Apassionata написа:Измисляш някакви нормални / разбирай ниски/ цени, пускаш си обява във вестник "Позвънете" / нямаш идея колко много се чете/ - тел. 91938, може и в "София Днес" - 91947, и ги продаваш за три дни. Доста народ около мен се е оттървавал така от мебели, включително и стари перални и хладилници. Успех!

Благодаря ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
Мечтае да кара: ...вече го кара :)

Re: Старите мебели къде ?

Мнение от Spawn » 31 Мар 2010, 12:09

Изкупува ли все още някой стари мебели на някакви символични цени, или пък евентуално ако никой не иска да ги купи - да ги подаря на някой , който сам да си организира изнасянето и разглобяването им.
За Пловдив говоря :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 31 Мар 2010, 19:32

колеги аз имм нужда от некво дивн4е от пловдив съм интересувва ме само размера защото офиса на салона ми е малък, от пловдив съм моля пишете ми лс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re:

Мнение от barty » 01 Апр 2010, 9:58

Apassionata написа:Измисляш някакви нормални / разбирай ниски/ цени, пускаш си обява във вестник "Позвънете" / нямаш идея колко много се чете/ - тел. 91938, може и в "София Днес" - 91947, и ги продаваш за три дни. Доста народ около мен се е оттървавал така от мебели, включително и стари перални и хладилници. Успех!

Абсолютно вярно :yes:

Преди няколко години продадох чрез Позвънете стари кухненски шкафове за 150лв....
А мислех да ги изхвърля 8) Отнесоха ги на същият ден за някакъв апартамент под наем в Люлин...
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 01 Апр 2010, 11:00

Пусни една обява в podariavam.com
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
Мечтае да кара: ...вече го кара :)

Мнение от Spawn » 02 Апр 2010, 9:14

днеска ще пусна реклама и на двете места.

Ето в тази тема съм качил снимки и на съответните мебели

viewtopic.php?f=64&t=197731

ако някой нещо му хареса да пише ЛС :)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Апр 2010, 9:17

Я колко полезна тема :D - тъкмо се чудех какво да правя с една стара холна гарнитура...
Si non confectus, non reficiat.

Назад към Извън Темата