Голям Проблем!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Сеп 2009, 3:00

:shock: Ко се случи тука :?: :!: :shock:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Сеп 2009, 3:03

uCnaHeTcA написа::shock: Ко се случи тука :?: :!: :shock:
мииии-проблем :mhihi: :mhihi: (голям при това)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 05 Сеп 2009, 5:10

Колеги, аз съвсем искрено мога да ОБЕЩАЯ, че това НЯМА да се случи втори път!!! По-точно, че НЯМА ДА СЕ КАЧА ПИЙНАЛ НА ШОФИОРСКОТО МЕСТО!!! Точно всички тези критики ми подействаха! Съжалявам ако съм засегнал някои от вас с постъпката си, но както знаем, че за всички тук, и не само тук, а всички в България е най-важно, как можем да се оправим без да ни засегнат провиненията ни! Това са българските закони!!! Аз мисля, че на мен са ми влезнали някакви мисли и поуки в съзнанието, което ме е накарало, да мисля по-правилно, отколкото до сега! Извинявам се не само на вас, но и на цялото БГ общество за постъпката си!!! Това естествено не значи, че не мога да понеса още критики! Разбрах повечто от вас, които бях негативно насочени към моя (глупав) проблем! Наистина сте прави!!! Сега единственото, което мога да ви кажа е само: " БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВТИТЕ И ЧЕСТНОСТТА!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 05 Сеп 2009, 8:18

sannikolaus написа:Колеги, аз съвсем искрено мога да ОБЕЩАЯ, че това НЯМА да се случи втори път!!! По-точно, че НЯМА ДА СЕ КАЧА ПИЙНАЛ НА ШОФИОРСКОТО МЕСТО!!! Точно всички тези критики ми подействаха! Съжалявам ако съм засегнал някои от вас с постъпката си, но както знаем, че за всички тук, и не само тук, а всички в България е най-важно, как можем да се оправим без да ни засегнат провиненията ни! Това са българските закони!!! Аз мисля, че на мен са ми влезнали някакви мисли и поуки в съзнанието, което ме е накарало, да мисля по-правилно, отколкото до сега! Извинявам се не само на вас, но и на цялото БГ общество за постъпката си!!! Това естествено не значи, че не мога да понеса още критики! Разбрах повечто от вас, които бях негативно насочени към моя (глупав) проблем! Наистина сте прави!!! Сега единственото, което мога да ви кажа е само: " БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВТИТЕ И ЧЕСТНОСТТА!!!

Ми дано си честен........по скоро пред себе си, иначе ще теп ишат рано или късно в някои вестници

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Сеп 2009, 10:16

Няма нужда да ни благодариш, ми кажи как си взе книжката?

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI

Мнение от sannikolaus » 05 Сеп 2009, 11:08

Ryapoff написа:Няма нужда да ни благодариш, ми кажи как си взе книжката?

Колега, такива неща казват ли се?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Сеп 2009, 12:08

Ами щом ни се пхвали, че си е взел книжката, при това с максимален брой точки, съответно, иска да ни осведоми. А на мен ми е интересно как си е взел книжката? Затова и питам.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 05 Сеп 2009, 12:24

Аз ще ти кажа използвал е жокер обади се на приятел.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 05 Сеп 2009, 16:42

Аз съм за разрешаване на притежаването и носене на оръжие, защото предпочитам собствената ми безопасност да е основно в моите ръце, а не да разчитам на родната полиция.

Като се напиеш и почнеш да стреляш на посоки к`во праим?
И, ако стане това не мислиш ли, че всички ще почнат да се гърмят? И после ще викат самозащита?
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата