Надомна работа
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
ти знаеш ли какво е да правиш торбички за подаръци трябва да сгъваш листове да мажеш страници да лепиш после с трупчета да слагаш дъно и т.н. 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
p0wEr написа:ти знаеш ли какво е да правиш торбички за подаръци трябва да сгъваш листове да мажеш страници да лепиш после с трупчета да слагаш дъно и т.н.
Ти научен ли се роди

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
paxaH написа:Виж в някоя почистваща фирма - почистване на офиси, домове и тн.
Можеш и сам да чистиш витрини на магазините - 50 лв. плащам (по спомен) за витрина 6 на 3 за два пъти в седмицата.
и внимавай,като лискаш с кофата вода по витрините некое цигане да не ти сложи тугла (камък\ в кофата с вода и да не видиш,че...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
аз го пробвах това преди няколко години, и аз бях ученик.... тогава колата беше доста далечна мечта и зарад години и зарад акъл... тогава исках мега як телефон...
Значи отивам аз във фирмата и закупувам пробен пакет от тях на цената от.... да речеме 20лв - вътре има ножица, макетно ножче, телбод, лепило, линийка няколко големи цветни листа, картон и връзчици..... и ти казват да ги почовъркаш вкъщи (то си има и опътване как точно се режат тези торбички или панделки или коледна окраса) като видях каква е пипкава работа и какви дреболийка са и се отказах защото се заплащаше нещо от типа на 6 стотинки на подаръчна торбичка или 3 стотинки на панделка или нещо от тоя сорт.... та за да изкараш пари (не много, защото от това - абсурд) трябва да го работиш сигурно поне една година всеки ден за да можеш след това да речеме за 2 часа да направиш 100 торбички х 6 стотинки за да докараш да речеме 10 или 15 лева... това е работа за момичета....
аз лично преди 2 години почнах ей така за лев отгоре в Билла-та на мотописта нощни смени да зареждам стока... значи петък и събота нощно време по 10часа на нощ и накрая на месец 400лв чиста пара + 40-50лв ваучери за пазаруване от там...
беше повече от перфектно, обаче работя и на друго място и ми идваше нанагорно.... скапвах се и се забравих и с приятели и гаджета.... нямах време да си харча парите.... а пара бол и заема си покривах без проблем..... а ти като си ученик - ми това е твоята работа
Значи отивам аз във фирмата и закупувам пробен пакет от тях на цената от.... да речеме 20лв - вътре има ножица, макетно ножче, телбод, лепило, линийка няколко големи цветни листа, картон и връзчици..... и ти казват да ги почовъркаш вкъщи (то си има и опътване как точно се режат тези торбички или панделки или коледна окраса) като видях каква е пипкава работа и какви дреболийка са и се отказах защото се заплащаше нещо от типа на 6 стотинки на подаръчна торбичка или 3 стотинки на панделка или нещо от тоя сорт.... та за да изкараш пари (не много, защото от това - абсурд) трябва да го работиш сигурно поне една година всеки ден за да можеш след това да речеме за 2 часа да направиш 100 торбички х 6 стотинки за да докараш да речеме 10 или 15 лева... това е работа за момичета....
аз лично преди 2 години почнах ей така за лев отгоре в Билла-та на мотописта нощни смени да зареждам стока... значи петък и събота нощно време по 10часа на нощ и накрая на месец 400лв чиста пара + 40-50лв ваучери за пазаруване от там...
беше повече от перфектно, обаче работя и на друго място и ми идваше нанагорно.... скапвах се и се забравих и с приятели и гаджета.... нямах време да си харча парите.... а пара бол и заема си покривах без проблем..... а ти като си ученик - ми това е твоята работа
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
boywalking написа:аз го пробвах това преди няколко години, и аз бях ученик.... тогава колата беше доста далечна мечта и зарад години и зарад акъл... тогава исках мега як телефон...
Кефя се на хора като теб

За останалите без един - двама

Работа вече е намерена пари се изкарват доволно като за начало може да се слага ключ

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Пилев написа:Е кажи какво намери де колега
Известна верига магазини за хранителни стоки няма да споменавам коя

![]()
![]()

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
bivola написа:Вечер от 23.00 до 02.00 почистам![]()
![]()
e няма кво да се спичаш хората са го казали "срамна работа няма", всеки е почнал отнякъде, и аз бях като тебе, само че с миене на коли

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
бих почнал веднага при него ако има такъв магазин до нас близко, че съм го закъсал.... верига на двиг. треа се сменя
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
320i_coupe написа:Наблегни на уроцитепосле ще си бачкаш цял живот
В тоя диапазон от време уроците не ми влизат във плановете

![]()
![]()

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2