Търси се квартира в София?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Scott написа:HA_PEMOHT написа:в лозенец, цената е 700 евро на месец.
Колега криза е бе
Колега знам, затова и цената съм я смъкнал с 30%

Но повярвай ми апартамента си заслужава парите...изпълнението е доста луксозно, да не говорим че преди 1 месец завърши и освежителния ремонт...ако се намери 1 забележка смъквам цената със 100 евро
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ами за 1000 Евро не трябва да е перфектен а просто уникаленHA_PEMOHT написа:Scott написа:HA_PEMOHT написа:в лозенец, цената е 700 евро на месец.
Колега криза е бе
Колега знам, затова и цената съм я смъкнал с 30%![]()
Но повярвай ми апартамента си заслужава парите...изпълнението е доста луксозно, да не говорим че преди 1 месец завърши и освежителния ремонт...ако се намери 1 забележка смъквам цената със 100 евро
но в тези времена мисля,че този наем е абсурден,и аз давам под наем апартаменти нови перфектни ама.....Ти си знаеш де
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
indianeca написа:Ще видя и тои във форума на Пежо, иначе квартала не е от чак толко голямо значение! Но паричките за наем да не надвишават макс, ама макс 500лв.
Ето ти линка http://www.peugeotclub.info/forum/viewt ... 48&t=40456
Да караш Peugeot е страст!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Eva* написа:indianeca написа:Ще видя и тои във форума на Пежо, иначе квартала не е от чак толко голямо значение! Но паричките за наем да не надвишават макс, ама макс 500лв.
Ето ти линка http://www.peugeotclub.info/forum/viewt ... 48&t=40456
Мерси колега, прегледах я

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
HA_PEMOHT написа:Scott написа:HA_PEMOHT написа:в лозенец, цената е 700 евро на месец.
Колега криза е бе
...изпълнението е доста луксозно...
Не ме разбирай грешно, но думата луксозно в 90% от случейте в бг се припокрива с малко над средното ниво

Хубаво е в България вече да почнат нещата да се наричат с истинските йм имена

А ако твоя отговаря на критерия "луксозен" ще е супер

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
И аз давам апартамент под наем в Лозенец (на две крачки от малкия Елемаг).Двустаен, напълно обзаведен (апартаментът е печелил награда за обзавеждане), само лични вещи да си занесете
Цената е 500 евро с гараж. При интерес мога и снимки да дам

Цената е 500 евро с гараж. При интерес мога и снимки да дам

VesoPesa написа:HA_PEMOHT написа:Scott написа:HA_PEMOHT написа:в лозенец, цената е 700 евро на месец.
Колега криза е бе
...изпълнението е доста луксозно...
Не ме разбирай грешно, но думата луксозно в 90% от случейте в бг се припокрива с малко над средното ниво![]()
Хубаво е в България вече да почнат нещата да се наричат с истинските йм имена![]()
А ако твоя отговаря на критерия "луксозен" ще е супер
Колега, знам какво говоря, апартамента който давам под наем е 2 пъти по добре обзаведен от моя в който живея...даже е още по лесно да направиш сравнение между моя и другия понеже са огледални. И като казвам обзаведен луксозно нямам предвид със турски или китайски евтинджоси

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
То хуу си рекламирате апартаментите,ама човека търси до 500лв макс!
Кво да му кажа и аз сега имам 2етажна къща обзаведена 2000 Евро на месец е невърви да му се невиди.
Вижте,ако може да помогнем кой с каквото може,а апатаментите може всеки един от вас да си им пусне по обява в ПРОДАВА и готово.
Иначе както са казали другите ориентирай се в по-крайните квартали за по поносим наем.
И успех!
Кво да му кажа и аз сега имам 2етажна къща обзаведена 2000 Евро на месец е невърви да му се невиди.
Вижте,ако може да помогнем кой с каквото може,а апатаментите може всеки един от вас да си им пусне по обява в ПРОДАВА и готово.
Иначе както са казали другите ориентирай се в по-крайните квартали за по поносим наем.
И успех!

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2