Безжичен интернет - пловдив
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Безжичен интернет - пловдив
Искам да си сложа и-нет, а там, където ми трябва са забранили прекарването на каквито и да е кабели и мога да сложа само на бтк, а тия ги мразя! Вече въднъж изгорях от тях, само където до съд не се стигна, а и сега ми искат 50 лв месечно - тия са луди, няма да я бъде! Обаждах се на евроком, ама те не предлагат по безжичен път индивидуални решения. Някой други фирми? Глобул/мтел, те имат ограничения примерно 10гб, обаче не съм запознат тоя трафик как се начислява? При сваляне, отваряне на страници, бързо ли се изразходва?
Последна промяна acer на 14 Авг 2009, 20:08, променена общо 1 път
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Безжичен интернет - пловдив
acer написа:Искам да си сложа и-нет, а там, където ми трябва са забранили прекарването на каквито и да е кабели и мога да сложа само на бтк, а тия ги мразя! Вече въднъж изгорях от тях, само където до съд не се стигна, а и сега ми искат 50 лв месечно - тия са луди, няма да я бъде! Обаждах се на евроком, ама те не предлагат по безжичен път индивидуални решения. Някой други фирми? Глобул/мтел, те имат ограничения примерно 10гб, обаче не съм запознат тоя трафик как се начислява? При сваляне, отваряне на страници, бързо ли се изразходва?
Значи колега относно безжичния на Глобул аз ползвам такъв сега докато съм на морето. В началото бях скептично настроен към качеството на връзката,защото в къщи съм на кабелен и този не ми се е налагало много да го ползвам, но сега на морето тук мога да ти кажа,че скоростта е прилично добра. Щом в Skype си говоря с видеоразговор без да ми насича връзката с едно рускинче, което беше тук на почивка

Аз съм на 4 GB и след това на всеки MB по 0.10 стотинки. До сега гледам да не го надхвърлям пък и то тук много време за интернет не остава предвид другите занимания на морето

4 мнения
• Страница 1 от 1