Подарък за рожден ден ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 14 Авг 2009, 0:41

Eva* написа:стига с тая салата де... Кошница с цветя... какво да я прави, да я полива или... За 7 дни и помен няма да остане от какъвто и да е било букет. Тук се търси спомена,... романтиката. ...

Относно кошницата , не е необходимо да я полива , защото под цветята е пълна с напоени гъби , а че нямало да остане нищо от нея след семица , не съм съгласен , защото най малко ще остане самата кошница , но като изключиме това , според мен е много вероятно да остане точно това , което си написала , че се търси - един хубав спомен от изненадата , защото не на всеки са му подарявали кошница с цветя и в случая ако е за първи път може да се почуства много приятно изненадана.

Аватар

Мнение от TUZara` » 14 Авг 2009, 1:44

Аз на мойта и подарих стария подарък в нови боксерки и с панделка :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Авг 2009, 1:47

TUZara` написа:Аз на мойта и подарих стария подарък в нови боксерки и с панделка :D :D :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 14 Авг 2009, 2:03

TUZara` написа:Аз на мойта и подарих стария подарък в нови боксерки и с панделка :D :D :D

путкопоклонник :weed:

купи и нещо, пък щом се кефи на планината, вечеряйте заедно и газ към момина скала примерно с приятели и се напийте като прасета и хубави спомени ще имате след това ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Авг 2009, 8:21

bigmurzi написа:

купи и нещо, пък щом се кефи на планината, вечеряйте заедно и газ към момина скала примерно с приятели и се напийте като прасета и хубави спомени ще имате след това ;)

баце, момчето ти казва, че мацката иска романтика, не gangbang :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Авг 2009, 8:27

На liloff предположение е най-хубаво!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 14 Авг 2009, 9:38

Stanchev написа:
bigmurzi написа:

баце, момчето ти казва, че мацката иска романтика, не gangbang :mhihi:

е има и романтика де .. пък по-добро от напиване с приятели ала щур купон за рожден ден? за тия пари толко.. :dunno:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Подарък за рожден ден ???

Мнение от Vasko » 14 Авг 2009, 9:56

BMW_325 TDS написа:Колеги сиромашки години настъпиха... :( На 20 съм студент и за лятото бачкам на бензиностанция... Приятелката ми има рожден ден в Събота, а аз имам 60 лева в джоба да и купа нещо... :help: Тя намекна, че не иска подарък, а ако може да отидеме някъде с колата за една вечер ( тя много обича патуванията )... От седмица си бия главата, какво бих могъл да направа с 60 лева за да направя този рожден ден незабравим за нея ( това ще и е първия рожден ден откакто сме заедно)... Къде бих могъл да я заведа за 60 лева :help: Пък и да намеря къде да я заведа са нищо да не и купя някак си не върви :help: Чудя се и се мая какво да направа и как да го направя с ограничените ми финансови възможности... Някакви нестандартни и оригинални предложения ?? Гледах Алексиевата къща в с. Гурголят ( апартамента е 50 лева и 10 лева гориво ще ме оправат ), ама няма как да и купя нещо ( в смисъл да говоря с хората там да и спретнат нещо да се зарадва ), да и купя нещо няма как... Другия вариянт е да е в нас и да се опитам аз да измисля нещо , ама какво да е за да я зарадвам ... Моля ви помагайте, че в чудо се виждам ?? Темата е напълно сериозна

Колега, ако беше по-близо до морето щях да ти уредя спане за двама в хотел за 10 лева и закуска на блок маса.
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=biser
Хем щеше да си изкарате и един ден на морето , плажче, вечер дискотечка- нощни къпания , това онова и както се подобава всичките работи ...Ама София много далече от морето :((. Иначе е изведи сред природата някъде и си направете един готин пикник - това е важното -да бъдете само ти и тя далече от шума и блъсканицата за да може да се отдадете взаимно на желанията си .. Освен това вечер е заведи някъде примерно от високо да погледне града, да се полюбувате на светлните му и т.н. Нека хората от София да предложат там къде може да се отиде където никой няма да Ви притеснява. И най-важното е да се случва всичко естествено ....Импровизирай !

Предишна

Назад към Извън Темата