Крадливо племе
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Крадливо племе
тази сутрин осъмнах без страничните мига4и (на калника) не развирам за какво са им? Нови при колегата Любо са 20 лв
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Предлагам ако ги хванеш ( което е около 1 % вероятност) да им отрежеш ръцете и да ги сложиш не мястото на мигачите и при завой да махат ръчичките
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Mitaka85 написа:а каква крушка трябва да си взема за новите мигачи?
Крушка лесно - трябва да си видиш фасунгата, че има два варианта единият е с срещуположни пъпки, другия е с леко изместени. Крушките са по 1лв. в автоманиите или комплект крушки с бушони - 5,6 лв. по бензиностанциите или големите вериги магазини.
Наистина много кофти, и на мен ми бяха свили мигач, барабар с фасунга, масата и кабелите и то от платен паркинг

Абе с две думи грозни работи.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
miroslav4ev написа:Mitaka85 написа:а каква крушка трябва да си взема за новите мигачи?
Крушка лесно - трябва да си видиш фасунгата, че има два варианта единият е с срещуположни пъпки, другия е с леко изместени. Крушките са по 1лв. в автоманиите или комплект крушки с бушони - 5,6 лв. по бензиностанциите или големите вериги магазини.
Наистина много кофти, и на мен ми бяха свили мигач, барабар с фасунга, масата и кабелите и то от платен паркинг![]()
Еййй,човека пита за страничните мигачи .... Не че и таз крушка няма да стане

По въпроса! Търсиш крушка 5В БЕЗ ЦОКЪЛ

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
chegevara1 написа:Предлагам ако ги хванеш ( което е около 1 % вероятност) да им отрежеш ръцете и да ги сложиш не мястото на мигачите и при завой да махат ръчичките

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
ивчо написа:miroslav4ev написа:Mitaka85 написа:а каква крушка трябва да си взема за новите мигачи?
Наистина много кофти, и на мен ми бяха свили мигач, барабар с фасунга, масата и кабелите и то от платен паркинг![]()
Еййй,човека пита за страничните мигачи .... Не че и таз крушка няма да стане, ама малко няма да влезне в самото стъкло!
По въпроса! Търсиш крушка 5В БЕЗ ЦОКЪЛ

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
9 мнения
• Страница 1 от 1