Автоборсите...
Модератор: Общи модератори
Тя темата от къде тръгна до къде стигна, ама нали е тва смисъла на форума да се обменя инфо.
Колега аз съм тук от по-малко от година, до сега са ме спирали 1 път и имам и едно леко ПТП, проблем не съм имал че колата е на български номера, но по принцип нямаш право да пребиваваш повече от 3 месеца в Италия макари че БГ е ЕС. След 3-я месец трябва да си направиш италиански документи (резиденца и кодиче фискале), доколкото съм прочитал тук-там като си вадих моите документи (като тая резиденца я пуснах преди 2 месеца и още не е дошла
) имаше някакво ограничение да се кара кола с чужди номера в Италия и мисля че беше 3 месеца, колкото за престоя на човек тук, но при мен така се стичат нещата че на всеки 3-4 месеца се прибирам до БГ. Ако те интересува нещо по-подробно питай на ЛС, минал съм почти всички перипетии за да се узаконя тука. 
Колега аз съм тук от по-малко от година, до сега са ме спирали 1 път и имам и едно леко ПТП, проблем не съм имал че колата е на български номера, но по принцип нямаш право да пребиваваш повече от 3 месеца в Италия макари че БГ е ЕС. След 3-я месец трябва да си направиш италиански документи (резиденца и кодиче фискале), доколкото съм прочитал тук-там като си вадих моите документи (като тая резиденца я пуснах преди 2 месеца и още не е дошла

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
То на улицата изобщо не може да седи кола без асикурационе, а как го правят нямам никаква идея пич, но цялата врътка е точно такава...
За това и приятели там ми забраниха да купувам нищо с дикирационе ди вендита, всичко минава през юридически лица - за да имам фактура.
За това и приятели там ми забраниха да купувам нищо с дикирационе ди вендита, всичко минава през юридически лица - за да имам фактура.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
До сега верно че малко коли съм взимал от частни лица, за някой даже договор не сме правили, вече взимам само от кончесионарии, обаче интересна ми е тая схема как така без чидипи и либрето оригинал ще я обеви за крадена, айде без либрето хубаво, да е останло в колата, но ти знаеш че чидипитата не се носят в колата, камоли такова готово за еспортационе. Има нящо друго в цялата работа, тя колата хубаво се издирва от Интерпол, ама на тия собственици някой казал ли е точната причина поради която се издирва колата ???
- Nasti
-
-
Да бе, причината е, че е обявена за крадена...
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Nasti написа:Да бе, причината е, че е обявена за крадена...
Точно така,обясниха ми че е обявена за крадена и се издирва от Интерпол,само това и нищо друго,е естествено обяснения от къде съм я купил и т.н.
- Nasti
-
-
Имайки предвид колко са разговорливи родните полицаи, не мисля че трябва да се учудваш, че само това ти мрънкат... не малка част от тях са си направо нечленоразделни