Скоба пред гаража

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 19 Фев 2009, 10:35

На мене надписи ми не требат, оти я спускам гумите директно :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 20 Фев 2009, 7:10

AceMF написа:Един борсук известно време спираше все на прекия излаз от гаражите и се налагаше да правя разни маневри на заден ход около целия блок. На няколко пъти си намери емблемата на мерцедеса завъртяна под нарастващ хоризонтален ъгъл, както и парчета бордюр, опрени на бронята, оказа се досетливо момче и престана да спира точно там. Но повечето не са толкова досетливи и просто не разбират от намеци, нито от приказки.
Не смятам за нужно да слагам нито табели, нито знаци, нито каквото и да е по/пред гаражната врата - очевидно там не бива да се спира и за осъзнаването на тоя момент не е нужен повече интелект, отколкото за да се върти геврека.

Колега няма нужда от тънки намеци. Направо хващаш едната чистачка и леко я дърпаш и тя се шкършва от рамото. Оставяш му я да си виси и от там вече и сам ще се досети защо така е станало ;)
Аз съм против пукането на гуми понеже нанася повече щети и е по скъпо смятам че това може да се прави в краини случаи. И аз имам гараж и в началото пишех бележки редовно на всички които ме запушваха но взе да ми писва вече. Странното е че ме запушват само жени с малки колички...
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

bmw

Мнение от Vaio E30 » 20 Фев 2009, 22:10

сложил съм голям,светлоотразителен надпис внимание!!!гараж,не паркираи,викаме паяк''и ефекта беше никакъв.даже един път бяхме вътре и си бачкахме и една мацка с Х5 спря на 10см от вратата и едвам излязохме.сега съм го дал под наем и наемателя си е сложил въпросната скоба но незнам каква е играта с нея :dunno:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 20 Фев 2009, 22:30

ох това е болна тема, всяка сутрин се разправям с такива хора... макар че ме виждат че изкарвам всяка сутрин по едно и също време колата за работа, пак и пак си спират пред гаража ми... направо ми писна честно :help: искам да сложа двама черни негри и който не слуша да го работят в гаража докато съм на работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: :D :D
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 20 Фев 2009, 22:43

DroW написа:
AceMF написа:Един борсук известно време спираше все на прекия излаз от гаражите и се налагаше да правя разни маневри на заден ход около целия блок. На няколко пъти си намери емблемата на мерцедеса завъртяна под нарастващ хоризонтален ъгъл, както и парчета бордюр, опрени на бронята, оказа се досетливо момче и престана да спира точно там. Но повечето не са толкова досетливи и просто не разбират от намеци, нито от приказки.
Не смятам за нужно да слагам нито табели, нито знаци, нито каквото и да е по/пред гаражната врата - очевидно там не бива да се спира и за осъзнаването на тоя момент не е нужен повече интелект, отколкото за да се върти геврека.

Колега няма нужда от тънки намеци. Направо хващаш едната чистачка и леко я дърпаш и тя се шкършва от рамото. Оставяш му я да си виси и от там вече и сам ще се досети защо така е станало ;)
Аз съм против пукането на гуми понеже нанася повече щети и е по скъпо смятам че това може да се прави в краини случаи. И аз имам гараж и в началото пишех бележки редовно на всички които ме запушваха но взе да ми писва вече. Странното е че ме запушват само жени с малки колички...

Това с едната чистачка специално за някои мерцедеси които са с точно е общо е гаден номер... Пича остава без устройство за чистене на прозореца... :smoke:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата