Нос
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И аз имах проблем със дишането и след намесата на хирурга и лазера всичко е ОК,Болка при мен нямаше не ми чупиха носа а рязаха и гориха Конхите (или както му беше името
) после обаче носа ти е доооста пораснал
Неприятни са тампоните който са ти ги навряли чак в мозъка
Като ти ги сменят има риск да припаднеш ако си по притеснителен,после обаче има и едни пластини дето са ти в носа и са захванати за Хрущяла като ги махат болка няма,освен ако не махнат всички конци и дръпнат тогава имаш чувството че ти вадат мозъка през гъза 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Я да попитам, че аз имам подобен проблем...
Значи преди да продължа само да посяна, че съм посетил доста места, и съм пробвал какво ли не...
Баща има нещо като алергия, която е целогодишна...Тече му секрет наподобяващ вода... От 2-3 години и моя нос започна...кихам доста и след като кихна кранчето потича и чак след 30-40 мин се нормализирам...Сега зимата се запишва доста по често , лятото не е запушен ама като кихна и ....
Не ми е чупен носа и нямам видими дефекти...ноздрите ми са с еднаква големина...Също така доста често ме сърби носа...

Значи преди да продължа само да посяна, че съм посетил доста места, и съм пробвал какво ли не...
Баща има нещо като алергия, която е целогодишна...Тече му секрет наподобяващ вода... От 2-3 години и моя нос започна...кихам доста и след като кихна кранчето потича и чак след 30-40 мин се нормализирам...Сега зимата се запишва доста по често , лятото не е запушен ама като кихна и ....
Не ми е чупен носа и нямам видими дефекти...ноздрите ми са с еднаква големина...Също така доста често ме сърби носа...

Естет?!
По-голям нос?!?!?!
Вадене на мозъка през носа... Шшшшш, така нема се разберем... Ебавам ти операцията, аз нямам никви секрети... все още
Това за секрета е гадно, преди гледах обесняваха има едни кухини до носа забравих им името, те могат да се напълнят с всякви гадости... и тогава се прилага пункция за да се установи секрета и следват медикаменти, чувал съм има доста успехи.
Аз сега съм на изчакване, че нямам достатъчно инфо и имам опасения, че могат да ми влошат положението. Добре че нямам никви секрети поне, че тогава изобщо нямаше да се чудя.
По-голям нос?!?!?!
Вадене на мозъка през носа... Шшшшш, така нема се разберем... Ебавам ти операцията, аз нямам никви секрети... все още
Това за секрета е гадно, преди гледах обесняваха има едни кухини до носа забравих им името, те могат да се напълнят с всякви гадости... и тогава се прилага пункция за да се установи секрета и следват медикаменти, чувал съм има доста успехи.
Аз сега съм на изчакване, че нямам достатъчно инфо и имам опасения, че могат да ми влошат положението. Добре че нямам никви секрети поне, че тогава изобщо нямаше да се чудя.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Scott написа:И аз имах проблем със дишането и след намесата на хирурга и лазера всичко е ОК,Болка при мен нямаше не ми чупиха носа а рязаха и гориха Конхите (или както му беше името) после обаче носа ти е доооста пораснал
Като ти ги сменят има риск да припаднеш ако си по притеснителен,после обаче има и едни пластини дето са ти в носа и са захванати за Хрущяла като ги махат болка няма,освен ако не махнат всички конци и дръпнат тогава имаш чувството че ти вадат мозъка през гъза
едно към едно с мен колега... Точно конхите и при мен ги рязаха и общо взето ситуацията беше като при теб.... Обаче наистина си заслужава...
Не се шашакайте мъже сте все пак

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Нали знаеш,че нас наи ни е страх от иглиkOnPuBkA написа:Scott написа:И аз имах проблем със дишането и след намесата на хирурга и лазера всичко е ОК,Болка при мен нямаше не ми чупиха носа а рязаха и гориха Конхите (или както му беше името) после обаче носа ти е доооста пораснал
Не се шашакайте мъже сте все пак

П.п иначе сега няма нищо общо заслужава си.
Най важното е да е хубава болницата,да не е като в пирогов да се чувстваш добре и да ти е чисто,защото аз седях 3 дни в Токуда и съм много доволен

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3