Разлика в цената за акумулатор BOSH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 18 Фев 2009, 14:04

DirtySouth написа:Може единия да е застоял ... Тоест преди бяха скъпи ,а сега от финансовата криза паднаха цените на суровините олово и тн и цените на акумулаторите доста паднаха .... Моя съвет е вземи си EXIDE !

е колко доста са паднали 10 лв много ли е ? :winky:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 18 Фев 2009, 14:44

DirtySouth написа:Може единия да е застоял ... Тоест преди бяха скъпи ,а сега от финансовата криза паднаха цените на суровините олово и тн и цените на акумулаторите доста паднаха .... Моя съвет е вземи си EXIDE !

е колко доста са паднали 10 лв много ли е ? :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 18 Фев 2009, 23:34

Тази сутрин в 6:30 останах неприятно изненадан като се опитах да запаля.След това видях,че съм забравил плафона светнат,но явно си му беше дошло времето да се сменя батерийката.Взех от Метро един Магнети Марели 62 Ah за 138лв. сложих му клемите и всичко е ок!Гледах и Бош,беше 154лв.,но от 2-3 години насам само разочарован оставам от тази марка и вече съм я отказал изцяло.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 19 Фев 2009, 10:24

boris_dy написа:Тази сутрин в 6:30 останах неприятно изненадан като се опитах да запаля.След това видях,че съм забравил плафона светнат,но явно си му беше дошло времето да се сменя батерийката.Взех от Метро един Магнети Марели 62 Ah за 138лв. сложих му клемите и всичко е ок!Гледах и Бош,беше 154лв.,но от 2-3 години насам само разочарован оставам от тази марка и вече съм я отказал изцяло.
:yes: Моя Бош силвър се предаде миналата седмица, а е на 2 год и месец, при положение, че гаранцията му е 3 години. Вчера го оставих в сервиза "Да го видят". За напред вече само български, предното БМВ го купих с Искра някаква и го карах с нея 2год., накрая се предаде като стоя колата в автокъщата. Така че от тук насетне Бош никога!
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата