мобилността след 80 години
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
[steeN] написа:хехе, вместо да се притесняваш, че нещо уникално като изживяване -управлението на автомобил ще изчезне... за игрите мислиш
Ами то това удоволствие ще изчезне, но жаждата за преживявания на човека ще пренасочи усилията другаде

Едно време като не е имало коли са се притеснявали, че удоволствието от ездата ще изчезне, като се е появил автомобила, но на мен да ти кажа хич не ми липсва ездата

Като се сменят 2-3 поколения израсли с "умни" автомобили, едва ли някой ще мисли за шофиране...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Винаги съм се страхувал от бъдещето...от изчезването на петрола...а вие говорите за автопилот...пепел ви на езика

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Колеги, тука се говори само за "умни" автомобили. Ама не забравяйте все пак, че такава краста като Ф1, ВРЦ и т.н. няма да изчезне. Прекалено много пари се правят от ТВ права там. Ще се кара и тогава, но просто на писти...поне аз така си мисля. За да могат да измислят вече толкова бързи коли на водород и електричество...представете си след 20 г. какво ще е...а след 80??? А и не мисля, че когато ръчно управляваните автомобили бъдат забранени окончателно (ако това стане някога), ние ще сме живи!
За мен лично дали ще карам спортен автомобил на водород или бензин няма чак толкова голямо значение. Верно, че ще ми липсва адски много звука на двигателя, но какво да се прави...еволюцията е неизбежна
А и предполагам, че всички бащи и майки тук ще ме подкрепят (аз баща не съм...та камо ли майка
), че предпочитат да се откажат от звука на мотора, отколкото от здравето на детето си!
За мен лично дали ще карам спортен автомобил на водород или бензин няма чак толкова голямо значение. Верно, че ще ми липсва адски много звука на двигателя, но какво да се прави...еволюцията е неизбежна

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
someone написа:Добре...аз много съм навит на кола която сама ме вози до където и кажа, ама къде отиват игрите симулатори?
Абе, колега, да ти кажа не е баш така! Я се замисли само. За някои хора това може да е единствения вариант да карат колата сами, та било то и на игра. А и не ми се мисли какво ще измислят дотогава - слагаш една каска и си 3Д, воланът и педалите сигурно също ще са ги направили мега реалистични. Преди години бях чел за някакви пичове, които бяха изобретили костюм, който го слагаш и като докоснеш нещо в играта го усещаш. Работел на въздушни струи и някакви ел. импулси...абе сложно беше, но факт е, че дотогава ще са го пуснали масово. Все пак кой не е искал едно време като е играл Мафията например да е направо в играта и да усеща всичко по тялото си...поне аз исках

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Тъжното е, че по принцип с времето изчезват живите емоции и усещания - след толкова време вероятно все още ще се карат коли, но вибрациите, ръмженето на двигателя, мириса на бензин и всичко останало ще бъдат виртуализирани, животът ще е като един непрестанен симулатор. Иначе просто не може да продължаваме да употребяваме и замърсяваме природата с такива темпове, защото наистина ще си изчезнем. Всичкото това парадиране със 'Save the planet' каузи е глупост или лицемерие, понеже планетата няма какво да се спасява, тя ще си остане тук и когато ни няма, нас и децата ни трябва да спасяваме с реални действия.
П.С. Като цяло съм песимистично настроен по въпроса за живота, вселената и всичко останало и на принципа на логиката съм почти убеден, че ако няма някаква глобална промяна на ценностите, рано или късно ще се изтребим сами за съжаление.
П.С. Като цяло съм песимистично настроен по въпроса за живота, вселената и всичко останало и на принципа на логиката съм почти убеден, че ако няма някаква глобална промяна на ценностите, рано или късно ще се изтребим сами за съжаление.
Последна промяна AceMF на 18 Фев 2009, 13:42, променена общо 1 път
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2