Малко снежен дрифт...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Малко снежен дрифт...

Мнение от PILOTA » 30 Яну 2005, 17:25

...от Горна Оряховица ;) ;) ;)

http://www.free.bol.bg/mobbdeep/BMW/

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Яну 2005, 2:04

Абе на теб кой ти е дал книжка мааа му стара ?!? Това е кола да не е лодка, че само на ляво надясно ... ех ... :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Re: Малко снежен дрифт...

Мнение от Turturelo » 31 Яну 2005, 10:00

PILOTA написа:...от Горна Оряховица ;) ;) ;)

http://www.free.bol.bg/mobbdeep/BMW/

Ето го батко бе .. :mhihi: Само така ..

Това ме подсеща за една история .. преди няколко години .. Пилотчето идва да ми показва някакъв път, през някви села да се прибирам от Търново към Русе, че беше се обърнал камион напреки на пътя .. и се носи по този същия начин "ха наляво, ха надясно" .. мен ми става смешно и му звъня по телефона и му викам "Братле, купи си зимни гуми, че виж как ти се мотае колата насам-натам" и той нали си ми е аркадаш си ме взе насериозно и с убедителен тон " Аз нарочно го правя бе Влади .. " :mhihi:

Еееее хубави години! :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 31 Яну 2005, 10:35

:mhihi: :mhihi:

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар

Мнение от PILOTA » 31 Яну 2005, 11:22

Turturelo написа:Еееее хубави години! :D

Хубави наистина! Между другото ако видиш сега с какви де движа няма да повярваш. Предните ми са за гъста мъгла а задните за страничен южен вятър! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не знам как върви на сняг тая кола. Загатка е за всички в ГО! Първата вечер по арбанаси нагоре изпреварих снегорина! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Яну 2005, 14:22

Момчета, някой ще ги метне ли двете филмчета някъде другаде. Втори ден ги пъна да ги сваля от Бол.БГ ама дръжки.... пък колекционирам на Пилота изпълненията ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 31 Яну 2005, 14:22

Друго е като си в колата колям кеф.. Ако падне още малко сняг ще напраим нови .. :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 31 Яну 2005, 19:29

Ей,Петко - САМО СИ ПИЧ !!!

Как нямам скоро идване към Горна да подкараме заедно машините :twisted: :twisted: :twisted:

ЕВАЛА !!!

Георги Пенчев
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 31 Яну 2005, 21:54

добре е бива си те :)

ПС>мислих да права и аз, ама ако направа и случайно ги кача тука ще ме помислят за психопат шизофреник и т.н.
затова май няма.... :uups: :uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 31 Яну 2005, 22:02

!!Asen_X написа:Момчета, някой ще ги метне ли двете филмчета някъде другаде. Втори ден ги пъна да ги сваля от Бол.БГ ама дръжки.... пък колекционирам на Пилота изпълненията ....

Заповядай ;)
http://store2.data.bg/stabilnoto/Streetracing/Videos/BMW/
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Фев 2005, 9:39

PILOTA написа:Между другото ако видиш сега с какви де движа няма да повярваш. Предните ми са за гъста мъгла а задните за страничен южен вятър! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не знам как върви на сняг тая кола. Загатка е за всички в ГО! Първата вечер по арбанаси нагоре изпреварих снегорина! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted:

Единствените хубави гуми дето си имал бяха като взе 16" ония с Vredstein-а .. :help: .. Горкото ми Toyo как пушеше в ГО на място .. да ви слушам простотиите .. ;)

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар

Мнение от PILOTA » 01 Фев 2005, 13:17

Turturelo написа:
PILOTA написа:Между другото ако видиш сега с какви де движа няма да повярваш. Предните ми са за гъста мъгла а задните за страничен южен вятър! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не знам как върви на сняг тая кола. Загатка е за всички в ГО! Първата вечер по арбанаси нагоре изпреварих снегорина! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted:

Единствените хубави гуми дето си имал бяха като взе 16" ония с Vredstein-а .. :help: .. Горкото ми Toyo как пушеше в ГО на място .. да ви слушам простотиите .. ;)

Аааа не не :nono: Имах и като твоето TOYO ама за около месец и половина. ;) Нали за това за гуми - за да пушат!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Фев 2005, 14:50

Shtukata
Мерси! ;)

Pilota
:bowdown: Уникален случай си ти братчет :D Продължавай в същия дух...

Назад към Извън Темата