Като заговорихме за реклами...
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Като заговорихме за реклами...
http://www.infiniti.com/content/0,,cid- ... 21,00.html
новото инфинити М
не само е взаимствало
най-мощнтата буква на света
ами е готово да се изправи
срещу колосите от Мюнхен
с много предизвикателно
изречение
Забележете точно в началото на
рекламата много бързо (защо ли?)
минава едно рекламно мото
click to begin
новото инфинити М

не само е взаимствало
най-мощнтата буква на света
ами е готово да се изправи
срещу колосите от Мюнхен
с много предизвикателно
изречение

Забележете точно в началото на
рекламата много бързо (защо ли?)
минава едно рекламно мото

click to begin

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
SlipKnoT написа:Мен ми мяза на МБ.. от CLS'а са крали..
Май има нещо такова- половин час не можах да се сетя на какво ми прилича... Но като са крали от МБ е нормално да не се сетя

Но трябва да се принае, че рекламката е доста добре направена
BMW & RAMMSTEIN RULES

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ехеееееее
Хубаво ще е фирми като БМв и Мерцедес да се загледат какво предлагат другите за 39000$ (ДА долара) Пък после защо немската икономкиа замирала .. е как защо, защото Японската и Корейската процъфтява
И Американската в Случая
П.С. и как конкретно отпряват предизвикателството към БМВ, както някой казваше, хвърлиха им ръкавицата

П.С. и как конкретно отпряват предизвикателството към БМВ, както някой казваше, хвърлиха им ръкавицата

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Не мога да разбера защо толкова превъзнасяте тази кола. Първо според мен не е никак красива и с нищо не впечатлява нито като интериор нито като екстериор. Второ се опитват да хвърлят ръкавицата на БМВ като копират буквата "М", обаче за сравнение на двигателят им му липсва около 172 к.с. за да стигнат М-ката на БМВ!
Освен това цената наистина звучи доста примамлива, но съм сигурен, че това е за сметка на качеството на материалите. Това, което имам предвид е, че както беше казал Джереми Кларксон - "то за американците и стереопорът сигурно им звучи като много елитен материал", затова колите им са пълни с някви смешни пластмасови имитации на хром и други подобни неща.
В общи линии искам да кажа, че тези прибързани изказвания, как колата била не знам си колко добра са безмислени, преди да и се направи истински тест, аз лично на такива евтини, лъскави рекламки не вярвам много!

В общи линии искам да кажа, че тези прибързани изказвания, как колата била не знам си колко добра са безмислени, преди да и се направи истински тест, аз лично на такива евтини, лъскави рекламки не вярвам много!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

Kokorba6iqta написа:Не мога да разбера защо толкова превъзнасяте тази кола. Първо според мен не е никак красива и с нищо не впечатлява нито като интериор нито като екстериор. Второ се опитват да хвърлят ръкавицата на БМВ като копират буквата "М", обаче за сравнение на двигателят им му липсва около 172 к.с. за да стигнат М-ката на БМВ!Освен това цената наистина звучи доста примамлива, но съм сигурен, че това е за сметка на качеството на материалите. Това, което имам предвид е, че както беше казал Джереми Кларксон - "то за американците и стереопорът сигурно им звучи като много елитен материал", затова колите им са пълни с някви смешни пластмасови имитации на хром и други подобни неща.
Странно, но виждам някой да превъзнася колата

BMW & RAMMSTEIN RULES

- SlipKnoT
- devildriver
-
GIORCETO написа:ЕхеееееееХубаво ще е фирми като БМв и Мерцедес да се загледат какво предлагат другите за 39000$ (ДА долара) Пък после защо немската икономкиа замирала .. е как защо, защото Японската и Корейската процъфтява
И Американската в Случая
Немската икономика загива ама не днес..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Презентацията е убийствена! Колата си е посъбрана като дизайн от Мерцедес (предница), Крайслер (отзад) и БМВ (таблото, центр. конзола), но това не е нищо ново. А за $39к си е направо перфектния конкурент на Е60, поне в Америка... Що се отнася до материали и изработка, в този клас американците са доста напред от европейци и азиатци. За справка - качете се в Крайслер Себринг за 40к лв. и после намерете подобно усещане в друга кола за тези пари... Не съм фен на американските коли (ама никак), с малки изключения, но откъм глезене на пътниците, комфорт и т.н са ненадминати.
Never mistake motion for action...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Kokorba6iqta написа:........ Второ се опитват да хвърлят ръкавицата на БМВ като копират буквата "М", обаче за сравнение на двигателят им му липсва около 172 к.с. за да стигнат М-ката на БМВ!...........
Да де, 172 коня по-малко ама от V8. Освен това ня забравяй, че за да извадиш всичките 507 коня от Е60-ицата трябва да минеш в друг режим на работа. При стандартното каране са доста по-малко. А защо не се замислиш, че е възможно при инфинитито мощността да е софтуерно ограничена, а? Не ме обвинявайте в предателство и апология на други марки, но трябва да сме реалисти. Някои имат едни предимства, други се насочват съвсем в друга посока. А тука определено предимство е ЦЕНАТА.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аааааааа 172 софтуерно ограничени кауня ти нямаш душа уе.При М5 като решиш да ги впрегнеш те никога не се чувстват ограничени 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Не съм казал, че инфинитито ще извади 507 коня
все пак моторчето си е доста по-малко. Просто изказвам мнение, че няма какво да плюят колата. Толкова могат, толкова изкарват.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Яростта ни бе породена от използването на най-мощната и легендарна буква ///М от фирма като инфинити която в автомобилния спорт е известна със своята НЕИЗВЕСТНОСТ

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
14 мнения
• Страница 1 от 1