Като заговорихме за реклами...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Като заговорихме за реклами...

Мнение от naskoksan » 27 Яну 2005, 16:38

http://www.infiniti.com/content/0,,cid- ... 21,00.html

новото инфинити М :shock:
не само е взаимствало
най-мощнтата буква на света
ами е готово да се изправи
срещу колосите от Мюнхен
с много предизвикателно
изречение :!: ;)
Забележете точно в началото на
рекламата много бързо (защо ли?)
минава едно рекламно мото :mhihi:

click to begin :arrow:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 27 Яну 2005, 20:13

Мен ми мяза на МБ.. от CLS'а са крали..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 27 Яну 2005, 20:31

SlipKnoT написа:Мен ми мяза на МБ.. от CLS'а са крали..

Май има нещо такова- половин час не можах да се сетя на какво ми прилича... Но като са крали от МБ е нормално да не се сетя :lol: :arrow: виж, ако бяха краднали от БМВ можеше да се сетя по-бързо.
Но трябва да се принае, че рекламката е доста добре направена
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 27 Яну 2005, 23:50

Ехеееееее :welcome: Хубаво ще е фирми като БМв и Мерцедес да се загледат какво предлагат другите за 39000$ (ДА долара) Пък после защо немската икономкиа замирала .. е как защо, защото Японската и Корейската процъфтява :) И Американската в Случая :)

П.С. и как конкретно отпряват предизвикателството към БМВ, както някой казваше, хвърлиха им ръкавицата ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 28 Яну 2005, 1:35

Не мога да разбера защо толкова превъзнасяте тази кола. Първо според мен не е никак красива и с нищо не впечатлява нито като интериор нито като екстериор. Второ се опитват да хвърлят ръкавицата на БМВ като копират буквата "М", обаче за сравнение на двигателят им му липсва около 172 к.с. за да стигнат М-ката на БМВ! :mhihi: Освен това цената наистина звучи доста примамлива, но съм сигурен, че това е за сметка на качеството на материалите. Това, което имам предвид е, че както беше казал Джереми Кларксон - "то за американците и стереопорът сигурно им звучи като много елитен материал", затова колите им са пълни с някви смешни пластмасови имитации на хром и други подобни неща.
В общи линии искам да кажа, че тези прибързани изказвания, как колата била не знам си колко добра са безмислени, преди да и се направи истински тест, аз лично на такива евтини, лъскави рекламки не вярвам много!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 28 Яну 2005, 2:05

Kokorba6iqta написа:Не мога да разбера защо толкова превъзнасяте тази кола. Първо според мен не е никак красива и с нищо не впечатлява нито като интериор нито като екстериор. Второ се опитват да хвърлят ръкавицата на БМВ като копират буквата "М", обаче за сравнение на двигателят им му липсва около 172 к.с. за да стигнат М-ката на БМВ! :mhihi: Освен това цената наистина звучи доста примамлива, но съм сигурен, че това е за сметка на качеството на материалите. Това, което имам предвид е, че както беше казал Джереми Кларксон - "то за американците и стереопорът сигурно им звучи като много елитен материал", затова колите им са пълни с някви смешни пластмасови имитации на хром и други подобни неща.
В общи линии искам да кажа, че тези прибързани изказвания, как колата била не знам си колко добра са безмислени, преди да и се направи истински тест, аз лично на такива евтини, лъскави рекламки не вярвам много!

Странно, но виждам някой да превъзнася колата ;) За това дали е красива или не :arrow: всеки си има свое мнение- и на мен не ми харесва кой знае колко дизайна, но доста хора ще я харесат. прибързани изказвания също не видях... И не знам дали греша, но май в последно време американците си подобриха качеството на ползваните материали- но това да го каже някой който живее в САЩ в момента... Но за 1 нещо си много прав :arrow: нека излязат тестовете на колата и тогава да коментираме
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 28 Яну 2005, 2:24

GIORCETO написа:Ехеееееее :welcome: Хубаво ще е фирми като БМв и Мерцедес да се загледат какво предлагат другите за 39000$ (ДА долара) Пък после защо немската икономкиа замирала .. е как защо, защото Японската и Корейската процъфтява :) И Американската в Случая :)

П.С. и как конкретно отпряват предизвикателството към БМВ, както някой казваше, хвърлиха им ръкавицата ;)

Немската икономика загива ама не днес.. :mhihi: Просто сега е в по неизгодна позиция защото още има заводи в Европа и Америка.., но скоро когато всичко се изнесе там където работника не иска 4000, а 400 Евро.. тогава да ги видим тея имитации на автомобили.. :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Яну 2005, 12:07

Презентацията е убийствена! Колата си е посъбрана като дизайн от Мерцедес (предница), Крайслер (отзад) и БМВ (таблото, центр. конзола), но това не е нищо ново. А за $39к си е направо перфектния конкурент на Е60, поне в Америка... Що се отнася до материали и изработка, в този клас американците са доста напред от европейци и азиатци. За справка - качете се в Крайслер Себринг за 40к лв. и после намерете подобно усещане в друга кола за тези пари... Не съм фен на американските коли (ама никак), с малки изключения, но откъм глезене на пътниците, комфорт и т.н са ненадминати.
Never mistake motion for action...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 28 Яну 2005, 12:28

абе играли сме ги тия американци ;)
не мерси :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 28 Яну 2005, 16:35

naskoksan написа:абе играли сме ги тия американци ;)
не мерси :mhihi:

Само "двойки" излизат, а... :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 28 Яну 2005, 20:23

Kokorba6iqta написа:........ Второ се опитват да хвърлят ръкавицата на БМВ като копират буквата "М", обаче за сравнение на двигателят им му липсва около 172 к.с. за да стигнат М-ката на БМВ! :mhihi: ...........

Да де, 172 коня по-малко ама от V8. Освен това ня забравяй, че за да извадиш всичките 507 коня от Е60-ицата трябва да минеш в друг режим на работа. При стандартното каране са доста по-малко. А защо не се замислиш, че е възможно при инфинитито мощността да е софтуерно ограничена, а? Не ме обвинявайте в предателство и апология на други марки, но трябва да сме реалисти. Някои имат едни предимства, други се насочват съвсем в друга посока. А тука определено предимство е ЦЕНАТА.
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Яну 2005, 2:24

Аааааааа 172 софтуерно ограничени кауня ти нямаш душа уе.При М5 като решиш да ги впрегнеш те никога не се чувстват ограничени :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 29 Яну 2005, 3:34

Не съм казал, че инфинитито ще извади 507 коня :) все пак моторчето си е доста по-малко. Просто изказвам мнение, че няма какво да плюят колата. Толкова могат, толкова изкарват.
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Яну 2005, 3:56

Яростта ни бе породена от използването на най-мощната и легендарна буква ///М от фирма като инфинити която в автомобилния спорт е известна със своята НЕИЗВЕСТНОСТ :!: :winky:

Назад към Извън Темата