Един въпрос ?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Един въпрос ?
Интересуваме дали някаде въстановяват стари амортесьори.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Един въпрос ?
ИЛИЯН написа:Интересуваме дали някаде въстановяват стари амортесьори.
Само маслени и пак зависи от модела. За да не се разкарваш трябва да намеря телефон и да ти кажат.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
на павлово знам един от оно време,ама тва си е пълен жмел спорет мен

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Трябват ми за Ровера да направя два за да мога да го продам , че за тоя модел ми искът много пари и то с поръчка и аз не бих го направил ако си оставаше колата за мен.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Явор написа:на павлово знам един от оно време,ама тва си е пълен жмел спорет мен
Браво Яворе!! Това е "Васко - гумичката". Рециклира ми спирачна помпа преди 5 години и до момента е ОК.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
на "Дойран" имаше един дядка. Като идваш от "България" по тролея и като завие наляво през моста гледаш 1 или 2-ра пряка в ляво. на стълба имаше табела, май. 

7 мнения
• Страница 1 от 1