Витоша ски

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Витоша ски

Мнение от kalin » 20 Яну 2005, 15:05

някой да е ходил вече на витоша,впечатления?
разбрах,че ще работи само долно лале на цялата витоша,в четвъртък вечер видях от пътя,че пистата е яко осветена(защото ще има нощтна)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Яну 2005, 15:22

бях вчера :) ... емиии кво да ти кажа... има сняг ... обаче много лед :P ... но най-веселото беше като спряха тока .. ее имаше нужда от фенерчето ... както един приятел ми се смееше за него .. като спря осветлението .. останах сам на пистата в пален мрак .. само се оглеждах за вълци и мечки :) .. после го пуснаха пак .. иначе осветлението е много по-добро от на боровец .. дано само си оправят прейлиста с музиката по пистата ... вчера беше една такава .. гробна .. като спря тока ефекта беше просто потресаващ .. особено за тези които бяха на лифта и 45 минс чакаха в тъмното :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 20 Яну 2005, 15:35

до пистата се стига с кола нали?(а вериги ще ми трябват ли за отбивката от пътя до пистата?)караш си сам по пистата нали,а и колко парички е картата ако ми кажеш и работното време ще съм ти много благодарен :) :bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gogichus » 20 Яну 2005, 16:25

от 18 до 22, 10 кинта, ма нагоре пътя е в отчайващо състояние от гадния верижен булдозер. В неделя 2 пъти от друсане Пежака изключи от скорост и ми прескочи даже ЦД-то :shock:
А за каране по добре си вземи зимни кънки :mhihi:

Вечерта на Витоша ще може да се кара в сряда, четвъртък, петък и събота между 18 и 22 ч. Цената на картата за лифта е 10 лв. за всички възрасти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 20 Яну 2005, 16:32

kalin написа:до пистата се стига с кола нали?(а вериги ще ми трябват ли за отбивката от пътя до пистата?)караш си сам по пистата нали,а и колко парички е картата ако ми кажеш и работното време ще съм ти много благодарен :) :bgflag:

да стига се .. но вчера се качихме с един приятел с неговата кола .. както каза колегата с пежото .. пътя е отчайващ.. аз лично не бих си прежалил бмв-то .. и няма да се кача с него :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalin » 20 Яну 2005, 16:57

моето е на 20тина години и няма пластмаса която да не скърца по този шибан път обаче има 3 обратни завоя и куп други поръсени с пясък заради които си ходя до алеко

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Яну 2005, 21:24

аа с колата можеш да се качиш до лале точно до лифта
а за пистата е**ло си е ма***а лед много аз кат паднах се влачих 30 метра (карам колело по лале :mhihi: :mhihi: ) добре че целиа съм с пластмаси и каска че иначе си е**ло ма***а и пак имам синини а и умрех от студ

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Яну 2005, 2:07

:D Ей пичове,вие сте голяма работа бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мислехме с брат ми да се качваме да караме,ам ще поизчакаме !

Георги Пенчев
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 21 Яну 2005, 10:19

оо аз взимам корейския боклук
и се качвам в събота пък да видим :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gogichus » 21 Яну 2005, 16:34

Хаха вие докато чакате, тя зимата ще си отмине :о) И без т'ва почти я няма :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата