Търси се

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Търси се

Мнение от TheBoss » 18 Яну 2005, 18:34

Знете ли кой кара Е30 с номер С 6588 ?? и стикер на клуба отзад. Оня ден една мацка караше зад мене по "К.Величков" и се изряза по насрещния трамвай за да завие наляво. Хареса ми колко смело кара, но все пак не одобрявам карането в насрещното(аз самият имам одраскан десен калник от насрещно движещ се трамвай на "Мария Луиза", но тогава бях още млад и не се гордея особено с тогавашното си каране. Пък и тогава карах Москвич 21412). Да не говориме, че всички, които са я видели ще си кажат: Аман от идиоти с БМВта. Гадно, но е факт. Много често и ние самите(особено с изпълненията си след сбирка на Екото) даваме повод за такива приказки. Та моя призив е:
Карайте така, че да не давате повод да псуват марката.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 18 Яну 2005, 23:39

Кой го каза точно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Я си виж на аватара какви ги вършиш в двора на училище, където се предполага че трябва да играят деца :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 19 Яну 2005, 0:27

това е Ани Тонова;)
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 19 Яну 2005, 20:35

X-citer написа:Кой го каза точно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Я си виж на аватара какви ги вършиш в двора на училище, където се предполага че трябва да играят деца :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не си гледал целия филм, така че да мълчиш. Някъде по средата на дрифта един татко, който си ремонтираше колата в същия тоя двор :banghead: , се разтича да си прибира децата дето гледаха влюбено тази особено бавна и неповратлива петица. Отделно от това една цяла бригада от ВиК спря работа за да ми се порадва. А ученци нямаше защото беше 24.12 и те се бяха запили от сутринта (защо ли точно на тебе да обяснявам какво са правили, ама айде от мене да мине :mhihi: )
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 19 Яну 2005, 21:11

TheBoss написа:...бавна и неповратлива петица...

:yes:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Назад към Извън Темата