Българският Казан

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Българският Казан

Мнение от radio_manbg » 15 Яну 2009, 11:37

Колеги вчера за пореден път беше доказана старата максима че българският казан е единственият в ада които няма нужда да бъде пазен....
Вчера ми стана болна от това което се случи и за пръв път в живота си се чудя на къде отиваме и не е ли вече срамно да се наречеш българин.
Преди да почнат нападките за нещата които пиша, ще изложа следната теза:
На 14 януари 2009г беше проведен протест в които взеха участие предимно млади българи - студенти и ученици. Същите тези хора които ще представляват бъдещото поколение управляващи. Как обаче завърши протеста и кои какво получи от него - ясно стана че замисъла на протеста не беше да стават размирици и да се предизвиква хаос и боища...защо обаче се получи така?
Доста хора станахме съпричасни с меелето което стана и всеки от нас получи поне едно ожулване - за което аз все още не разбирам с какво го предизвиках. Това което обаче видях беше гняв. Не обвинявам полицията, че се защитиха, обвинявам тези които накара хората в униформа да се защитават... те погазиха на първо време себеси а след това минаха през нас (останалите) за да стигнат до конституцията и да я смачкат. Жалко е колеги защото след вчера аз взех решение - БОЙКО-тирам изборите аз няма да гласувам - ще ме нападнете че заради такива като мен дпс...бсп и прочие са в парламента... е да ви питам по добри ли са тея останалите дето плащат на някакви фанатизирани бездушни уроди за да предизвикват това което стана вчера защото просто разумно обяснение няма. И каква е целта - да пребием студентите ли? кръв да се лее? това ли е алтернативата която се предлага? Аз да не би да съм инструмента с които вие ще вземета властта? И щом сега сътворихте това не ми се мисли какяво ще е ако я вземете? ще избивате хората ако се опитат да се борят за конституционното си право да ЖИВЯТ ДОБРЕ?!

Не ме разбрирайте погрешно но поне аз не симпатизирам на нито една от партиите, за мен всички се доказаха като боклуци сред които много стоиностни хора загубиха самолиностите и душите си.
Защо България е сигурно единствената държава която на всеки нови парламентарни избори има по една нова звезда която хората харесват - защото сме стигнали до момента - надеждата умира последна и всяко непознато нещо има вариянт да е по добро от предходното... да ама аз вчера вечерта взех лопатата изкопах една дупка, хвърлих си надеждата в дупката и се постарах да не изплува от там.....

Днес пак предполагам че ще има безредици, защото според някой това превителство трябва да падне на всяка цена... от което обиквновенният български гражданин - известен още като "БГ МУЛЕ" пак ще загуби и пак ще ближе рани - защото в Европата нас обикновенните граждани ни третират като боклуци а не политиците и докато те ни мислят и третират като ПРИМАТИ благодарение на БГ ПОЛИТИК, БГ ПОЛИТИК бива третиран с уважение макар и лицемерно но уважение...

След всичко това ми е най-болно че не мога да намеря алтернатива - нещо на което да се доверя ещо в което да повярвам и на което да искам да подам ръка......

Колеги Благодарности на всички които вчера отидохте с намеренията да бъдем хора. Аз обещавам най-вече на себеси че доколкото зависи от мен ще се боря...

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Re: Българският Казан

Мнение от gele76 » 15 Яну 2009, 11:45

radio_manbg написа: Жалко е колеги защото след вчера аз взех решение - БОЙКО-тирам изборите аз няма да гласувам

Колега, правилния подход не е това.

Нека всички, които не виждат алтернатива в никоя от партиите, да отидем и да гласуваме с НЕВАЛИДНА бюлетина, като с големи букви напишем - БОКЛУЦИ!

С това ние ще изразим мнението си, че искаме да гласуваме, а НЯМА за кого.
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 15 Яну 2009, 17:54

Прав е колегата gele76.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Яну 2009, 17:57

...
Последна промяна absix на 15 Яну 2009, 18:35, променена общо 2 пъти

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 15 Яну 2009, 18:13

gele76 написа:
radio_manbg написа: Жалко е колеги защото след вчера аз взех решение - БОЙКО-тирам изборите аз няма да гласувам

Нека всички, които не виждат алтернатива в никоя от партиите, да отидем и да гласуваме с НЕВАЛИДНА бюлетина, като с големи букви напишем - БОКЛУЦИ!

Че аз вече така гласувам 2 пъти..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 15 Яну 2009, 18:27

uricatoli написа:[

Ми това е пътя ;)
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 15 Яну 2009, 18:42

Изобщо не е това пътя.С това нищо няма да се постигне.Правилното решение е да се гласува(жалкото е че няма почни никой за който да се гласува),това може да оправи нещата...а тва че ще си кажеш ай ще им *** майката това нищо друго не прави освен да се върнат същите на власт като сега!!!!!!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 15 Яну 2009, 19:03

Само да ти кажа, че съвсем случайно знам кой стои зад всичко това и съвсем случайно те не са получили АБСОЛЮТНО НИКАКВИ пари от който и да е било. Нещата, които пишеш са глупости. Така по репортажите като виждаш какви хора предизвикват безредиците мислиш ли, че им пука дали ще получат 100-150лв? Мислиш ли, че това го прави заради пари?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Яну 2009, 19:33

datcho написа:Само да ти кажа, че съвсем случайно знам кой стои зад всичко това и съвсем случайно те не са получили АБСОЛЮТНО НИКАКВИ пари от който и да е било. Нещата, които пишеш са глупости. Така по репортажите като виждаш какви хора предизвикват безредиците мислиш ли, че им пука дали ще получат 100-150лв? Мислиш ли, че това го прави заради пари?

Във всеки случай опорочиха протеста и принудиха полицията да използва сила-не виждам ползата от това за обикновения гражданин :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Яну 2009, 20:53

uricatoli написа:
gele76 написа:

:clap: Бравос. После да не ревеш че те управляват турци и цигани.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Яну 2009, 21:20

хора кво се дървите илишно 4е сте били само млади и незнам си кво аиде ние не видехме 4е наи отпреде се беха сабрали некви агитки от футбола скинари и незнам си кви дето ска4аха дето само ходеха се збият тогава е логи4но 4е между утрепките и мирните граждани ще от несат боя
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към Извън Темата