Трън в очите на Европа и света ...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Хайде по реално де, без емоции. Нали една история трябва да е преувеличена за да звучи интересно. Какво да снима, мен дето се топля на климатици или някой на парно с твърдо гориво. Ами човека си изкарва заплатата. Относно мангалите, аз съм расист. Това е племе обременено и малоумно, ама нали сме толерантни та до тук го докарахме. Но тук проблемът се корени в робската психика на българина, свикнал да се подмазва и да го е страх. Та в Лом, където живея ако стане спор между българин и мангал определено полицията защитава черния смрад. Защото мангала може да ги съди, не че ще успее ама нали са едни ядове. В някой курорти, ако в заведение седне руснак веднага се пускат руски песни, па бил той и най-нещастната отрепка. И в цялата работа няма никакъв кяр, ама в гена на Българина е да се подмаже и го прави несъзнателно, просто по навик. Та с това мазнене на мангустите преди избори до тук го докарахме. Те станаха царе и представително лице на България. Същото е и с братската дружба, която видяхме колко ни помогна. Ама комунистите и те генетично са програмирани да се слагат на големия брат, без да мислят за държавни интереси. Мислите че има корупция в цялата работа. Не, просто навик. И ето ви го репортажа: Българи(цигни ) прецакани от бългросъветската дружба. Айде останете със здраве че много се отплеснах.
ukelichko написа:Хайде по реално де, без емоции. Нали една история трябва да е преувеличена за да звучи интересно. Какво да снима, мен дето се топля на климатици или някой на парно с твърдо гориво. Ами човека си изкарва заплатата. Относно мангалите, аз съм расист. Това е племе обременено и малоумно, ама нали сме толерантни та до тук го докарахме. Но тук проблемът се корени в робската психика на българина, свикнал да се подмазва и да го е страх. Та в Лом, където живея ако стане спор между българин и мангал определено полицията защитава черния смрад. Защото мангала може да ги съди, не че ще успее ама нали са едни ядове. В някой курорти, ако в заведение седне руснак веднага се пускат руски песни, па бил той и най-нещастната отрепка. И в цялата работа няма никакъв кяр, ама в гена на Българина е да се подмаже и го прави несъзнателно, просто по навик. Та с това мазнене на мангустите преди избори до тук го докарахме. Те станаха царе и представително лице на България. Същото е и с братската дружба, която видяхме колко ни помогна. Ама комунистите и те генетично са програмирани да се слагат на големия брат, без да мислят за държавни интереси. Мислите че има корупция в цялата работа. Не, просто навик. И ето ви го репортажа: Българи(цигни ) прецакани от бългросъветската дружба. Айде останете със здраве че много се отплеснах.
А Лом преди 20 години какъв хубав град беше. Циганин не стъпваше по улиците... Стояха си горе у гетото, а сега... сигурно следващия кмет ще ви е мангал...
болни мозаци
ето как изглежда цялата изложба *
*искам да кача една снимка, но те става
изявлението на чехите, който организарат това чудо на болните им мозаци:
Изднанието не е успяло да открие никаква информация за художничката Елена Джелебова. За нея не са чували директорът на Националната художествена галерия проф. Борис Данаилов, изкуствоведката Светлана Куюмджиева и други хора от тези среди. В справката в брошурата за “Ентропа” се казва, че Джелебова е излагала свои творби в софийската галерия на “Шипка” 6, както и в Трявна, Ловеч, Габрово и Кюстендил. Отбелязано е също, че през 1999 г. тя е удостоена със сребърен медал на световното изложение Еast-West Intellect в България. Засега нито една от тези информации не може да се потвърди.
Самият чешки скулптор призна, че е измамил властите на ЕС с изложба, отразяваща предразсъдъците като изкуство. Той каза, че е направил скулптурите заедно с малка група чешки художници. Според някои съобщения той е искал да прибере целия хонорар за организация на изложбата от 50 000 евро без да го дели с колеги от други страни.
Още вчера посланикът на Чешката Република Мартин Клепетко е бил извикан във Външно министерство заради случая, разказа днес самият той пред журналисти. „Аз бях доста бесен, когато разбрах за това. Това е инициатива, за която никой не знаеше. Тя е била договорена между артиста и правителството. Те направиха договор за творческа реализацията на изложбата и трябваше това да е едно общо творчество на всички 27 страни на ЕС. Обаче се оказа, че всъщност това е било направено само от един автор”, коментира Клепетко. Той увери, че чешкото правителството ще изиска обяснение защо е станало така и утре да обяви позицията си. Засега няма информация дали изложбата все пак ще бъде открита официално, добави още дипломатът. "
http://dnes.dir.bg/2009/01/14/news3848252.html
*искам да кача една снимка, но те става

изявлението на чехите, който организарат това чудо на болните им мозаци:
Изднанието не е успяло да открие никаква информация за художничката Елена Джелебова. За нея не са чували директорът на Националната художествена галерия проф. Борис Данаилов, изкуствоведката Светлана Куюмджиева и други хора от тези среди. В справката в брошурата за “Ентропа” се казва, че Джелебова е излагала свои творби в софийската галерия на “Шипка” 6, както и в Трявна, Ловеч, Габрово и Кюстендил. Отбелязано е също, че през 1999 г. тя е удостоена със сребърен медал на световното изложение Еast-West Intellect в България. Засега нито една от тези информации не може да се потвърди.
Самият чешки скулптор призна, че е измамил властите на ЕС с изложба, отразяваща предразсъдъците като изкуство. Той каза, че е направил скулптурите заедно с малка група чешки художници. Според някои съобщения той е искал да прибере целия хонорар за организация на изложбата от 50 000 евро без да го дели с колеги от други страни.
Още вчера посланикът на Чешката Република Мартин Клепетко е бил извикан във Външно министерство заради случая, разказа днес самият той пред журналисти. „Аз бях доста бесен, когато разбрах за това. Това е инициатива, за която никой не знаеше. Тя е била договорена между артиста и правителството. Те направиха договор за творческа реализацията на изложбата и трябваше това да е едно общо творчество на всички 27 страни на ЕС. Обаче се оказа, че всъщност това е било направено само от един автор”, коментира Клепетко. Той увери, че чешкото правителството ще изиска обяснение защо е станало така и утре да обяви позицията си. Засега няма информация дали изложбата все пак ще бъде открита официално, добави още дипломатът. "
http://dnes.dir.bg/2009/01/14/news3848252.html
еми малцинството българи ли да показват дето даже не се и оплакват?
Ако питат Българин справяте ли се без парно, 99% ще кажат еми справяме се някаде. А виж мангалите оооооооо божеееее последното дето имамм ми зеаааа живота ни зеха парите зеха конят взеха само топлото ни остана са и него го зеха оооооооо божеееееее.
Ако питат Българин справяте ли се без парно, 99% ще кажат еми справяме се някаде. А виж мангалите оооооооо божеееее последното дето имамм ми зеаааа живота ни зеха парите зеха конят взеха само топлото ни остана са и него го зеха оооооооо божеееееее.
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4