Веселба на снега
Модератор: Общи модератори
преди 3-4 дена бях дал да кара на един приятел БМВ-то. Движим се по новия от Люлин към центъра и след Арена си хванахме зелената вълна. Времето беше като днеска - кишави улици, а някои отдолу бяха с лед. Та стигаме на кръстовището с бул. К. Величков и едната лента за направо свободна, а в дясната полицеиска кола. Намаилхме малко за да ни светне зелено и почти от летящ старт тръгнаме заедно с полицаите. Ама там понеже цялото платно се мести в дясно, куките с цялата си наглост се опитаха да ни засекат и да ни качат на бордюра. От там си продължихме и след малко както си и предположихме пуснаха сирените. Спира ме си и полицая започва с думите:
-Много вървят тея БМВ-та. Цял ден ви вадиме от преспите писна ни от вас. И защо сме били в секцията за ляв завои, а сме продължили направо.
От там разбира се получи голяма хранилка, как може така да ни засичат, дали знае правилата за движение и коя лента на къде е и тем подобни.
Бяхме си редовни, духна си човека на дрегера и ни пуснаха.
Но явно бая работа със БМВ-та са имали за да са така агресивни към нас.
-Много вървят тея БМВ-та. Цял ден ви вадиме от преспите писна ни от вас. И защо сме били в секцията за ляв завои, а сме продължили направо.
От там разбира се получи голяма хранилка, как може така да ни засичат, дали знае правилата за движение и коя лента на къде е и тем подобни.
Бяхме си редовни, духна си човека на дрегера и ни пуснаха.
Но явно бая работа със БМВ-та са имали за да са така агресивни към нас.
край, който е влизал поне веднъж в преспите да си тегли коршумаAzrail написа:Абе не знам кой, къде и какво кара...
Ама...
Един приятел вчера ми идва на гости с е такава![]()
усмивка и вика - Абе бастун, слизам от Витоша и гледам целия БМВ Клуб горе по преспите - кой със задницата, кой с предницата, кой целия... Да ви *** у дрифтърите
![]()
Кофти ми стана, някакси... Страхотен пример даваме и определено добро впечатление правим. Давайте в същия дух! Барем след 10 превзети преспи се научим да караме...
Дано, дано, ама надали...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
vicho написа:Azrail написа:Абе не знам кой, къде и какво кара...
Ама...
усмивка и вика - Абе бастун, слизам от Витоша и гледам целия БМВ Клуб горе по преспите - кой със задницата, кой с предницата, кой целия... Да ви *** у дрифтърите
![]()
Кофти ми стана, някакси... Страхотен пример даваме и определено добро впечатление правим. Давайте в същия дух! Барем след 10 превзети преспи се научим да караме...
А какъв пример трябва да се дава?![]()
И този твой авер е попрекалил ми се струва, ама хайде, важното е в приказка да се намираме.
Точно по тоя повод 1 случка от преди няколко дни - Един мой колега в работата ония ден ми разправя "Абе то тва ваш'то много задружен клуб бе.. нема що

и те така те

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
M2PR написа:Точно по тоя повод 1 случка от преди няколко дни - Един мой колега в работата ония ден ми разправя "Абе то тва ваш'то много задружен клуб бе.. нема що... Качваме се на Копитото - и на горе и надолу много БМВ-та. И един в преспа (или някъде си другаде, забравих, ма се закопал както си трябва в снежеца).. и не може да излезе... Как пА 1 от ваще не се спря да му помогне, нали сте "колеги"... та ние с голфовете го вадихме..."
и те така те
Не че искам да оправдавам някого, но ако подминаваш ситуацията с вратите напред, може само да отчетеш факта, че там някъде има кола, пък два завоя по-надолу, когато имаш възможност да спреш, вече съвсем си я забравил.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
M2PR написа:vicho написа:Azrail написа:Абе не знам кой, къде и какво кара...
Ама...
![]()
А какъв пример трябва да се дава?![]()
И този твой авер е попрекалил ми се струва, ама хайде, важното е в приказка да се намираме.
Точно по тоя повод 1 случка от преди няколко дни - Един мой колега в работата ония ден ми разправя "Абе то тва ваш'то много задружен клуб бе.. нема що... Качваме се на Копитото - и на горе и надолу много БМВ-та. И един в преспа (или някъде си другаде, забравих, ма се закопал както си трябва в снежеца).. и не може да излезе... Как пА 1 от ваще не се спря да му помогне, нали сте "колеги"... та ние с голфовете го вадихме..."
и те така те
От триста кладенеца вода ще донесете, само и само да си подкрепите тъпата теория. Ми хубаво. Ние сме тъпаци и нищо не става от нас. Нито караме. Нито помагане. Нито нищо.
Доволни ли сте.

Баси хората

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Като познавам някаква малка част от колегите от форума, които дрифтят... МНОООГО силно се съмнявам горното да е вярно. Че при закъсали BMW-та, и то точно на Витоша, никой колега да не спре !!!
Някак ... хич не ми се връзва с атмосферата тук и със всичко изчетено и видяно като взаимоотношения и помощ между нас!
Е, все пак свидетелите на горните случки... дали случайно не ги разказват преувеличено и тенденциозно... нарочно... на хора, запалени фенове и прочие...
Някак ... хич не ми се връзва с атмосферата тук и със всичко изчетено и видяно като взаимоотношения и помощ между нас!
Е, все пак свидетелите на горните случки... дали случайно не ги разказват преувеличено и тенденциозно... нарочно... на хора, запалени фенове и прочие...
- Azrail
- UFO Pilot
-
Абе може и да е преувеличил, ама като се ходи да се дрифти поне трябва да се знае малко или много как става. Да се има някаква идея доколко колата ти е подготвена за това нещо. Да се преценява според пътната обстановка как и с колко да влезнеш в завоя така, че да излезнеш... А не - юруш на маслините и аааайде у дерето...
Както и да е де, нали не е моя г*з на пангара, какво ли се обяснявам... Блъскайте си главите и колите по преспите, просто не искам да виждам повече тема "help, дрифтих и се ударих". Защото не злепоставяте само себе си по този начин.
П.П. Аз лично съм живял на Витоша 1 година и съм се нагледал на всякакви изпълнения точно от BMW-та, че някои даже и със стикери на форума...
Както и да е де, нали не е моя г*з на пангара, какво ли се обяснявам... Блъскайте си главите и колите по преспите, просто не искам да виждам повече тема "help, дрифтих и се ударих". Защото не злепоставяте само себе си по този начин.
П.П. Аз лично съм живял на Витоша 1 година и съм се нагледал на всякакви изпълнения точно от BMW-та, че някои даже и със стикери на форума...
Последна промяна Azrail на 09 Яну 2009, 17:35, променена общо 1 път
MORE BEER!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе незнам колко БМВ-та има по преспите ,ма аз като гледам повечето изтървани по витоша са коли с предно и жипки разни
Особенно много се кефя като видя жипка с летни гуми и да е закъсала
смешниците си мислят че като е 4х4 може да не купува гуми 

Особенно много се кефя като видя жипка с летни гуми и да е закъсала

Последна промяна vld на 09 Яну 2009, 17:36, променена общо 1 път

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Айде малко хързулки и от нас
http://www.vbox7.com/play:35fb953b
http://www.vbox7.com/play:eeda5107
http://www.vbox7.com/play:b8ca4c5b