Не минавайте по Цариградско !!!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
точно така, аз също НЕ СЪМ със зимни гуми и си държа колата в гаража, хем пазя колата си хем мен хем вас останалите участници в движението 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Дали някой си върши работата или не, никой не знае...не им висим на главите, за да знаем с точност. Имаше доста машини днес, които разичстваха, но...че продължава да вали...и Борисов...не може да спре снега.
И аз докато се прибирах имаше доста коли, които се въртяха. Не знам дали е било защото са били с летни гуми, но определено...движението навън не е едно от най-спокойните.
И аз докато се прибирах имаше доста коли, които се въртяха. Не знам дали е било защото са били с летни гуми, но определено...движението навън не е едно от най-спокойните.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
то трудно се чистят улици докато колите са закъсали на тях
иначе е забавно всеки си кара както знае
с каквото знае....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
asasin18 написа:Просто не мога да разбера какъв идиот трябва да си за да караш в това време с летни гуми
На бас че не е имал и застраховка, както повечето мизерници каращи коли с летни гуми и е бил и на гас

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
В София пак нещо са чистили, а в Перник от както е почнало да вали сняг от декември месец насам въобще не се чисти, целия сняг е разнесен само от колите.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Dimo написа:asasin18 написа:Просто не мога да разбера какъв идиот трябва да си за да караш в това време с летни гуми
На бас че не е имал и застраховка, както повечето мизерници каращи коли с летни гуми и е бил и на гас
не съм го и питал защото му набих 1 шут на бронята теглих му 2 майни и си трънах

ако трябваше да чакам кат щях да стоя поне 3-4 часа
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
grnka написа:когато има лед и с най-добрата зимна гума да си пак ще въртиш кръгчета като идиот...на лед иска вериги или гуми с иглички..досега съм супер доволен от зимните ми гуми..няма буксуване няма пързаляне и такива глупости..с ласса съм
Махни тези турските Ласса...аз карах с такива на старата кола Опел Вектра и да ти кажа че освен да спират друго не правят-много зле при завиване,много зле при тръгване,абе много зле са и хем бяха чисто нови....а сега с бимата съм сложил едни добри гуми(не са нови-дот 04 с приличен грайфер) и това са Мишелин Алпин...и мета целия град...даже се базикам с голфаджий и опелджии че искам да сключа договор с общината да мета улиците....

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
//M_Power написа:DirtySouth написа:За пореден път видях че по-добро от goodyear ultragrip 7 за зимата няма перкам без ядове
И аз съм с такива и съм доста доволен за сега от тях.Не мога да закъсам и да искам

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Явор написа:е за какво да се слагат зимни на джип? нали е щар по щар
Абе щар по щар ама я пробвай да спреш

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
DirtySouth написа:За пореден път видях че по-добро от goodyear ultragrip 7 за зимата няма перкам без ядове
Има има

R6 - Was sonst?
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2