кои беше тоя маистор с ОВ44...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 24 Дек 2008, 17:09

Друг колега с Е30 комби преди седмица-две беше спрял в мантинелата на тунела на Подуене. Грозна гледка, беше я отцелил където започва и се беше набол на нея като на шиш. Дано да няма пострадали.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 24 Дек 2008, 17:17

///MapTo написа:
Penchev написа:Марто, то там има камери и те ще го изпедепцват :mhihi:

Георги Пенчев

Не съм много сигурен Жорка,Той нямаше 1 секунда праволинейно движение,че да му фиксират номера..то аз не можах да го видя ебаси...а и преди 1/2 година аз малко по погрешка реших да измета орлов мост и в последния момент констатирах,че ми е червено след левия завой продължаването напред към софийския и пак тръгнах нагоре към ндк,щоту иначе едно такси ми идваше на гости :lol: Та още не ми е дошла честитка...много глупаво беше това от моя страна тогава,ма и в моя случай нямаше праволинейно движение... :roll:

Това няма значение, откъдето и да е влязъл на моста, преди да започне да се суче, камерата го е хванала на праволинейно движение. Освен това там има и купулни въртящи камери, които 100% ще извадят читав screenshot. Скоро всичко ще е опасано в камери и живота ще стане по-лек. Откакто има патрули пред мола и на Ботев и Стамболийски, някак си се прекосява лесно, все едно всичко става по правилата :roll: :mhihi:
bmw

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Дек 2008, 17:29

Zapa написа:тоя живее в Гео Милев, всеки ден минавам покрай колата му, преди малко минавам и я гледам сгъната на две :shock: :shock: :shock:
грозна гледка :roll:

Пусни му оферта, че изкупувам ;)

Предишна

Назад към Извън Темата