Кредитна карта - питане
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- dopestar
- ентусиаст
-
ми в мене си е, а не звъня тъй като може да има разни клаузи по тези договори който се подписват за такива карти, и всеки по запознат в тази сфера ще може да ми каже 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Абсурд е някой от нас да ти каже нещо конкретно. Даже една банка може да има 10 вида карти с различни договори.
Не си си внасял минималната вноска и вероятно са ти блокирали картата. Трябва да се свържеш с обслужващата банка.
Иначе нема как да си "дръпнеш"
Поздрави!
Не си си внасял минималната вноска и вероятно са ти блокирали картата. Трябва да се свържеш с обслужващата банка.
Иначе нема как да си "дръпнеш"
Поздрави!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Блокирана ти е защото не си внасял, това че си си платил не означава че ще се отблокира автоматично.
Най-добре ходи до банката, ако има нещо за плащане плащай че от тия еврей няма бягане а само задълбаване
Най-добре ходи до банката, ако има нещо за плащане плащай че от тия еврей няма бягане а само задълбаване

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dopestar написа:ми в мене си е, а не звъня тъй като може да има разни клаузи по тези договори който се подписват за такива карти, и всеки по запознат в тази сфера ще може да ми каже
Колега питах в кой джоб ти е...

В коя банка е картата това питах...
В повечето случай имаш минимум който да платиш и тогава ти я пускат обратно, не е за всяка карта индивидуално както ти казаха

Изключение прави дайнерс клуб.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
... и според мен не го отлагай и не чакай спасител от форума, защото в момента банките са озверели.
Ти гледай като се подписваш, не питай нас на какво си се подписал. Никой не може да поеме отговорност за твоите действия.
Но в най - честия случай:
След известно време те ще ти ликвидират картата , сметката, всичко.
Ще ти начислят лихва.
Кредитът ще стане НЕЗАБАВНО ИЗИСКУЕМ. В цял размер.
И може даже да те ощипят със съдия изпълнител.
ТОВА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СЕ Е СЛУЧИЛО. Всяка банка има различни срокове и лихви.
Така че отивай в банката и действай.
Колкото по - бързо, по - добре.
Ти гледай като се подписваш, не питай нас на какво си се подписал. Никой не може да поеме отговорност за твоите действия.
Но в най - честия случай:
След известно време те ще ти ликвидират картата , сметката, всичко.
Ще ти начислят лихва.
Кредитът ще стане НЕЗАБАВНО ИЗИСКУЕМ. В цял размер.
И може даже да те ощипят със съдия изпълнител.
ТОВА МОЖЕ ВЕЧЕ ДА СЕ Е СЛУЧИЛО. Всяка банка има различни срокове и лихви.
Така че отивай в банката и действай.
Колкото по - бързо, по - добре.
Ако си закъснял много е възможно да са пуснали дело и тогава нема отблокиране. Пази си вносните бележки и се увери, че не им дължиш нищо.
Друг вариант е да са спрели картата и да се налага плащане на такса от порядъкана 30-тина лева. Тогава дори и да платиш вноските и лихвите тая такса си виси и трябва да се плати, тогава пускат пак картата.
Това е информация от служител в системата, което не изключва и други варианти, както казаха колегите.
Друг вариант е да са спрели картата и да се налага плащане на такса от порядъкана 30-тина лева. Тогава дори и да платиш вноските и лихвите тая такса си виси и трябва да се плати, тогава пускат пак картата.
Това е информация от служител в системата, което не изключва и други варианти, както казаха колегите.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
С извинение да им еба майката на сичките банки! Значи аз ако закъснея дори с малка сума ще ме съдят. А на мен като ми изтеглиха некви $8 и аз казах, че си ги искам получих отговор в прав текст, че за толко малко пари няма кой да се разправя, щото било много писане!
Явно някой ми пробваше картата дали е активна преди да я източи, а когато се оплаках в банката единствената реакция беше да ми я блокират, заедно с всички надвнесени средства. Така се стигна до абсурдната ситуация в един и същ ден да купувам и после сам на себе си да си продавам евра за да мога да си изтегля парите..
Алианц, номер едно в Европа, но не и в булгаристан
Явно някой ми пробваше картата дали е активна преди да я източи, а когато се оплаках в банката единствената реакция беше да ми я блокират, заедно с всички надвнесени средства. Така се стигна до абсурдната ситуация в един и същ ден да купувам и после сам на себе си да си продавам евра за да мога да си изтегля парите..
Алианц, номер едно в Европа, но не и в булгаристан

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не е точен превода
При банките рядко се стига до съд. Направо съдия изпълнител...
В смисъл, по лесно е
Що се отнася до разследването, то не е работа или задължение на банката, но за невзетите мерки и "многото писане" те съветвам ти да попишеш малко и да пуснеш една жалба до ръководството.
Едно, че може да ти възстановят директно загубените пари - транзакциите подлежат на проверка, две че следващия път писането ще им се види малко на тея, дето те обслужват.

В смисъл, по лесно е

А на мен като ми изтеглиха некви $8 и аз казах, че си ги искам получих отговор в прав текст, че за толко малко пари няма кой да се разправя, щото било много писане!
Явно някой ми пробваше картата дали е активна преди да я източи, а когато се оплаках в банката единствената реакция беше да ми я блокират, заедно с всички надвнесени средства.
Що се отнася до разследването, то не е работа или задължение на банката, но за невзетите мерки и "многото писане" те съветвам ти да попишеш малко и да пуснеш една жалба до ръководството.
Едно, че може да ти възстановят директно загубените пари - транзакциите подлежат на проверка, две че следващия път писането ще им се види малко на тея, дето те обслужват.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Мишу написа:нанея има дата до кога е валидна 100% е изтекла
колегата е прав, те картите важат 2г, мнг рядко 3г
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- dopestar
- ентусиаст
-
Мишу написа:нанея има дата до кога е валидна 100% е изтекла
Не е това, миналата година вадих нова, защото ми откраднаха документите.
Както и да е благодаря ви на всички, утре ще си посетя банката, може да ДЕЛ темата

14 мнения
• Страница 1 от 1