Да помогнем за едно изчезнало Голфче 4 на приятел!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Да помогнем за едно изчезнало Голфче 4 на приятел!

Мнение от boby29 » 29 Ное 2008, 21:09

Колеги, на един приятел в Сряда му откраднаха колата, а си я купи скоро и не можа дори да и се порадва... :confused:
Ако някой забележи сив Голф 4 с номер СА 4467 с бяла лепенка отзад от сорта на тези "бебе в колата", но на италиански да има едно, даже две наум! Друго какво... над десния стоп с никелирани цифри пишеше 1.6
Изчезнал е в София в района на картинг пистата между Студентски град и квартал Изгрев.
Последна промяна boby29 на 30 Ное 2008, 1:47, променена общо 1 път
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 29 Ное 2008, 22:24

Нещо не ми се верва но все пак не се знае. И нека ако може да провери при тея дето са му я вкарали/продали обикновенно така става.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Ное 2008, 22:44

Автоматик ли беше?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 30 Ное 2008, 1:49

liloff написа:Автоматик ли беше?

Ръчни. Покара я човека 2 месеца и това й беше...
А иначе са му дали два комплекта ключове, когато я купи... Нямам представа голфовете как вървят от завода, не че е проблем принципно продавача да си извади още 5 ключа де, това в кръга на разсъжденията разбира се...
Кофти
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 30 Ное 2008, 2:03

Питам, че на каката ми й откраднаха А3ката и беше автомат. А те Голф4/А3 не са много различни коли. Тя имаше един ключ само. Още си го има ;)

Не знам, все повече се убеждавам - възможно най-неизвестната аларма, монтирана по най-крив начин, блокаж на всички възможни електроники (по възможност също сам да си монтираш блокажите) и една шепа застраховки за много кинти, поне да не ревеш с кървави сълзи след това... Тез фабрични аларми и имобилайзери в някоя цивилизована страна може. Тука си има нужда от БГ бруталии.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 30 Ное 2008, 23:18

Не че нещо, ама ако алармата ги спираше нямаше да има нито една открадната кола в БГ... :confused:
Ако е някое наркоманче, което се надява на лесни парички може би, но някой "специалист", който ти е нарочил колата алармата е последното нещо, което го притеснява.
В Германия защо няма аларми по колите пък не се крадат? Или в Турция например? Примери много...
Докато тези, които трябва да ловят престъпниците клечат по храсталаците с хранилката в ръка с единствената надежда да се гаврят с някой, който по обяд не си е включил фаровете, защото само до това му е в момента на главата или не се е препасал с колана в задръстването с идеята да му съкратят живота от нерви, докато накрая не си вземат тяхното така ще е, а може и по-лошо :!:
- Каква яка графика!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 01 Дек 2008, 0:20

а каско имаше ли автомобила?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Дек 2008, 0:44

.. аз не мога да си го обясня... Като му изключиме скоростите на това 1.6 всички други части са му супер евтини нови пък да не говорим втора употреба... :idea:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Дек 2008, 1:06

WilliamsF1Team написа:.. аз не мога да си го обясня... Като му изключиме скоростите на това 1.6 всички други части са му супер евтини нови пък да не говорим втора употреба... :idea:
откуп ? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Дек 2008, 1:25

Bogat-Beden написа:
WilliamsF1Team написа:.. аз не мога да си го обясня... Като му изключиме скоростите на това 1.6 всички други части са му супер евтини нови пък да не говорим втора употреба... :idea:
откуп ? :roll:

Възможно е по принцип, но пък ако не са му се обадили... :?: :roll:

Аз ако съм крадец за тая кола не бих се жертвал...

За справка погледнете колко струва един фар примерно нов... 80лв.

Е втора ръка колко да е... :?:

Само скоростите са си кът... :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 01 Дек 2008, 1:35

Дано да се намери колата. :roll:
Имаше ли каско? :confused:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 01 Дек 2008, 11:22

тая кола едва ли е открадната с цел разчастване по скоро с цел продажба.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 01 Дек 2008, 11:43

AcOrP написа:тая кола едва ли е открадната с цел разчастване по скоро с цел продажба.

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 02 Дек 2008, 16:36

Имаше каско в Дженерали. Казвах му на човека, че не е най-добрата оферта това, нооо... За по-евтинко и...
Иначе лично на мен и подарък да ми го направят най-малкото бих го разменил за друга кола. Както и да е де, на него си му харесваше, но ще трябва да търси друга.
За откуп не са го търсили все още, пък и не знам дали е склонен да плати. То и колко ли откуп може да се иска за такава кола? Смешна работа.
Може би ще я пребоядисат и по направление...
Нито свястна музика имаше, нито набиващи се на очи лети джанти, здрав двигател или каквото и да е с което може да ти се спре погледа на нея, но... Съвсем обикновено сивичко голфче!
Аз по принцип се чудя - добре хайде да предположим на някой с открадната кола му се обаждат за откуп и каква е гаранцията че няма да изгори и с тия пари и пак да не си види колата? :roll:
- Каква яка графика!

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 02 Дек 2008, 17:03

е, ако не я продадат с фалшиви документи, в някоя морга веднага им дават 2 000 лева, то само калници , врати , капак , седалки табло са 1000 .

Назад към Извън Темата