…искаш да станеш Софиянец?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 17:14

t060 написа:
someone написа:
D3BEP написа:на Парижа, на главната

Еййййй...зарадва ме! Мислех, че са го затворили отдавна... и милинките им бяха много добри!

Така и така отклонихте темата, да питам аз: В Бургас, свински дюнери предлагат ли? Щото у Варна пазарната ниша е празна и ако некой има knowhow може да я напълним. Па и некой лев може да капне, знайш ли 8)

RESPECT

by t060
не мога да преценя точно темата дали прогресира или регресира,но май отива към логичния си завършек,който май трябваше да е някъде след 3 или 4тия пост :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Ное 2008, 17:18

Сега аз как се прави го знам, бачкал съм, бил съм и собственик на дюнер, ма понеже има търсене на свински мисълта ми е да правя такива. Само дето по тукашни цени ще стъпи на 10+ кинта парчето, пък ми подшушнаха, че в Бургас имало свински по 4 продажна цена (както и да го смятам 10 е мнооого > от 4) и викам ако има някой запознат да каже магията срещу 50% от бизнеса. (целия град ще хванем гаранция!)

П.С. Може да шушне и на лс, скайп, ицк, не е като да няма начини за по-лична комуникация.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 13 Ное 2008, 17:21

Развалихте я темата...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата