Питане за внос на кола с чужди номера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Питане за внос на кола с чужди номера

Мнение от cod-cdbp » 23 Окт 2008, 3:00

Та харесал съм си едно акцизно добиче което мога да регистрирам тук в САЩ на мое име и да внеса в България. Но тук идва и въпроса - колко време мога да карам с тези регистрации???
Естествено излизането от родината ми е известно че трябва да се прави така че ще се ходи до съседна Сърбия да се вечерят овияши и плескавици на фона на тяхната благодатна музика :drinking: :have one:
Моля споделете, доколкото си спомням един колега от форума май си беше донесък МЛ с ню йоркска регистрация.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 23 Окт 2008, 11:53

айде де
обадете ако знаете :help: :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 23 Окт 2008, 13:11

Трябва да имаш адресна регистрация в сащ и си я регистрираш без проблем но незнам колко време трябва да караш с тези номера мисля ,че е 6 месеца??!?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 24 Окт 2008, 8:16

MobbDeep написа:Трябва да имаш адресна регистрация в сащ и си я регистрираш без проблем но незнам колко време трябва да караш с тези номера мисля ,че е 6 месеца??!?

къде имаш в предвид че трябва да карам 6 месеца минимум - тук или в България???
аз питам ако я регистрирам тука колко време мога да я карам в България с тукашни номера. Тук мога да си я регистрирам без проблем. Въпроса е че нито ми се дават 12 000 лв на тъпата държава за нема нищо, и то на фона на цената на колата която е 5000$. някак си не се сещам как ще дам повече за акциз отколкото за колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата