Една легенда си отиде
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
Една легенда си отиде
От тази вечер една легенда в този форум има нов собственик. В модераторския екип на акулския сектор от утре ще има ПРЕДАТЕЛ
който вече няма да кара акула.
А един обикновен тъпанар като мен тази вечер откри какво значи м30 повер и защо тъпите хамериканци правилно са казали "No replacement for displacement". Ванка и утре и всеки ден докато съм жив ща са чуда защо я продаде тая машина.
П.С. Страх ме е
от нея
П.С.2 Воза 2-ма приятели и в колата се чува само "Хи хи хи хи, Копелеееее", слизаме и жените ни чакат и викат "Абе, вие да не друсахте, че сте ухилили така"

А един обикновен тъпанар като мен тази вечер откри какво значи м30 повер и защо тъпите хамериканци правилно са казали "No replacement for displacement". Ванка и утре и всеки ден докато съм жив ща са чуда защо я продаде тая машина.
П.С. Страх ме е

П.С.2 Воза 2-ма приятели и в колата се чува само "Хи хи хи хи, Копелеееее", слизаме и жените ни чакат и викат "Абе, вие да не друсахте, че сте ухилили така"

Последна промяна Tano на 20 Юни 2008, 2:04, променена общо 1 път
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Да ти е честита. Аз съм виновника ти да си щастлив и ще трябва да ме черпиш! Трудно е да се повярва,че точно брат ми се раздели с колата си,но всичко тепърва предстои... 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ах, ти МНОГО СИНИЯ звяр ли взе
Честито! Колата е наистина невероятна, на пистата като я видях преди 2 седмици беше маниакална! Само хубави моменти с нея (вече си ги започнал
) и всичко да е наред ти пожелавам!
А бедна ми е фантазията MadVanio какво ще кара сега

А бедна ми е фантазията MadVanio какво ще кара сега

BMW only!
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
ееее да ти е честита новата придобивка.милиони безаварийни километри и да я пазиш, пък като минаваш през махалата свирни да я видя 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
Тано, ще ти кажа само две неща:
1. Да ти е честита и много безаварийни и незабравими моменти със синия звяр.
2. Внимавай да не му се случи нещо, че после ще те направя с една глава по-нисък.
Този автомобил винаги ми е пълнил душата, ей. Още от времето когато беше един такъв жълт. Еее, Ване, помниш ли веее? Как се въртяхме като шашави на аБажурище
, после по Орион как се закачаше с голфовете, а.... Бе, все готини неща
Айде, на хаирлия да е.
1. Да ти е честита и много безаварийни и незабравими моменти със синия звяр.
2. Внимавай да не му се случи нещо, че после ще те направя с една глава по-нисък.
Този автомобил винаги ми е пълнил душата, ей. Още от времето когато беше един такъв жълт. Еее, Ване, помниш ли веее? Как се въртяхме като шашави на аБажурище

Айде, на хаирлия да е.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
И аз да споделя,че въпросната акула още жълта на цвят ме "зариби" тотално. Имаше едно Бухово,а имаше и едно връщане от среща с П-вската група
Честито и на продавача и на куповача,колата е един път!

Честито и на продавача и на куповача,колата е един път!

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Айде честито и от мен,и внимавай да не те изненада повера на някой завой че и в повечко,да я пазиш и подържаш както подобава за такава красавица тамън стана кат ората,ама ти знаеш болежки винаги ще имат ама с мерак всичко става незабележимо,мога да пиша с часове за нея но това са си мои спомени някой споделени с вас,сега топката е в твои ръце
беазаварийни километри Никоолайчо!!!
стига толкова от мен че ще се разчуствам повечко.
аи лека.ви
п.с. а аз ще се похаваля във два раздела по надолу

стига толкова от мен че ще се разчуствам повечко.
аи лека.ви
п.с. а аз ще се похаваля във два раздела по надолу

- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
Ехее! Честито Ники
Милиони безаварийни километри! Много кеф, малко разходи ти пожелавам. И внимавай, че тая колаа... НЯМА удържане
п.с. -> кога ще ме повозиш малко.. ?

п.с. -> кога ще ме повозиш малко.. ?

- kompi
- младши ентусиаст
-
Честито, и аз на тази кола дължа моята е28-ца-легенда е
Безаварийно и умната,че скоро и аз купих звер и не се стърпявам да го карам бавно,макар понякога да ме плаши

Безаварийно и умната,че скоро и аз купих звер и не се стърпявам да го карам бавно,макар понякога да ме плаши

Сучииии!
Re: Една легенда с нов собственик
честито зверче и леко с него , невероятна кола е
мадванио какво ще взимаш/или си взел...два раздела по надолу... Е34?