осъвременяване на Е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Weezy
- Потребител
-
- Кара: e 21
- Мечтае да кара: only bayarishe motoren werke
- Детайли за колата: mn barza :D
осъвременяване на Е21
момчетааа
да ви кажа сега за една моя мечта.в момента ми предстои да взема шофиорска книжка и дядо ми обеща е21-чката
и аз много се радвам защото си я харесвам
.Колата е с мотор М10Б18 К джетроник пълен механичен инжекцион 105 коня(предполагам знаете
).Та мисълта ми е дали мога да си сложа друг двигател,окачване,скоростна кутия и всичко останало
искам двигатела да бъде М50Б23 170 коня от Е36 както и скоростната кутия(естесвено) двигатела искам да бъде точно този защото предполагам знаете че най-култовия сериен модел на Е21 е 323инжекцион за това искам да бъде с този двигател.Но все си мисля че това с двигатела не е толкова не възможно колкото това със другото окачване
моля ви помагаите със съвети каквито и да са
благодаря предварително
между другото колата в момента си е ОК никакви забележки освен по купето. По двигатела,окачването. и т.н. никакви ядове (много си я гледам и се грижа за нея
само още не сам събрал пара за боядисването
пак ви казвам предварително благодаря за всички съвети и мнения 

НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ И "МАЛКОТО ОТ НАС,ЗА КОИТО Е21 Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛА ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ Smile)
- Kompressor
- кандидат ентусиаст
-
добре де колега защо не и вземеш м20б23 и не я направиш с тези части ами с М50.Все си мисля че ще е по-трудно.Незнам нека колегите кажат.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Eто за М50 конверсия от http://www.bmwe21.net/forum/viewtopic.php?t=3502
4 мнения
• Страница 1 от 1