да си споделя мъката
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
да си споделя мъката
Значи вчера решавам че е хубаво времето и ще се возя на акулката е21 м10 б18 да уточня. Не бях я изкарвал от гаража 18 месеца и тъкмо това според мем се оказа проблема. опитвам се да паля мъц...... сменявам акумолатота пак никой . капвам малко бензинец в карбуратора и раз запали. Слагам първа ама не иска да се сложи. ръгам задна........ и на милиметри от стената.
Какво се окза съединителя не отделя.
Залепнал ли е от стоенето, незнам какво е станало но това е. Педала ми се стори мек все едно е изпуснал.
И така си остана оставих я малко да загрее да вдигне температура, но нещата не се промениха.
Другото което е, че най-накрая реших да се разделя с нея, а тя какъв номер ми погоди само ....Колата обачее на 50км от София на вилата в гаража и сега нито има къде да я закарам на майстор нито ми се захваща сам да я правя. Страшна работа трябва да я прибера до софия без съединител.
До преди това и нямаше нищо предполагам нещо от стоенето на място е станало .

Залепнал ли е от стоенето, незнам какво е станало но това е. Педала ми се стори мек все едно е изпуснал.
И така си остана оставих я малко да загрее да вдигне температура, но нещата не се промениха.
Другото което е, че най-накрая реших да се разделя с нея, а тя какъв номер ми погоди само ....Колата обачее на 50км от София на вилата в гаража и сега нито има къде да я закарам на майстор нито ми се захваща сам да я правя. Страшна работа трябва да я прибера до софия без съединител.
До преди това и нямаше нищо предполагам нещо от стоенето на място е станало .

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
да случвало ми се е това с седенето. решението за съединителя е следното: даваш на първа натискаш спирачката и върти стартера и съединителя би трябвало да отлепи този метод е тестван и бачка 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
И след като отлепи не очаквай повече от 2к км, на старата ми кола беше горе - доло същото, пак беше стояла повече от година и след като отлепи изкарах 2-2.5к с него и си замина.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Re: да си споделя мъката
BAYRON написа: предполагам нещо от стоенето на място е станало .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бмв-то от каране не се плаши,а от стоене в гаража,на мен пък амортесиорите бяха изпуснали след 4 годишно седене в гараж смених ги и сега със здраве ве4е 5 годинки я карам

тогава може да заведеш някои приятел да я оправи в тоя гараж от софия

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ми всичко е ясноBAYRON написа:Значи вчера решавам че е хубаво времето и ще се возя на акулката е21 м10 б18 да уточня. Не бях я изкарвал от гаража 18 месеца и тъкмо това според мем се оказа проблема. опитвам се да паля мъц...... сменявам акумолатота пак никой . капвам малко бензинец в карбуратора и раз запали. Слагам първа ама не иска да се сложи. ръгам задна........ и на милиметри от стената.
До преди това и нямаше нищо предполагам нещо от стоенето на място е станало .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
[quote="BAYRON"]Значи вчера решавам че е хубаво времето и ще се возя на акулката е21 м10 б18 да уточня. ...
Колега, дано си оправил колата все пак, но понеже спомена че ще я продаваш, дай цена и инфо, ако още така си решил...
Поздрави
Колега, дано си оправил колата все пак, но понеже спомена че ще я продаваш, дай цена и инфо, ако още така си решил...
Поздрави
- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
-
а
мисля че аз сам парви отнсно покупката на тази кола?
BAYRON да не ме е прередил някои??
П.С даи ми офертата на лично
BAYRON да не ме е прередил някои??

П.С даи ми офертата на лично

9 мнения
• Страница 1 от 1