да си споделя мъката

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

да си споделя мъката

Мнение от BAYRON » 01 Апр 2008, 11:07

Значи вчера решавам че е хубаво времето и ще се возя на акулката е21 м10 б18 да уточня. Не бях я изкарвал от гаража 18 месеца и тъкмо това според мем се оказа проблема. опитвам се да паля мъц...... сменявам акумолатота пак никой . капвам малко бензинец в карбуратора и раз запали. Слагам първа ама не иска да се сложи. ръгам задна........ и на милиметри от стената.
Какво се окза съединителя не отделя.
Залепнал ли е от стоенето, незнам какво е станало но това е. Педала ми се стори мек все едно е изпуснал.
И така си остана оставих я малко да загрее да вдигне температура, но нещата не се промениха.
Другото което е, че най-накрая реших да се разделя с нея, а тя какъв номер ми погоди само ....Колата обачее на 50км от София на вилата в гаража и сега нито има къде да я закарам на майстор нито ми се захваща сам да я правя. Страшна работа трябва да я прибера до софия без съединител.
До преди това и нямаше нищо предполагам нещо от стоенето на място е станало . :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 01 Апр 2008, 18:35

да случвало ми се е това с седенето. решението за съединителя е следното: даваш на първа натискаш спирачката и върти стартера и съединителя би трябвало да отлепи този метод е тестван и бачка ;)
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 01 Апр 2008, 18:56

И след като отлепи не очаквай повече от 2к км, на старата ми кола беше горе - доло същото, пак беше стояла повече от година и след като отлепи изкарах 2-2.5к с него и си замина.
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Re: да си споделя мъката

Мнение от thewolf » 01 Апр 2008, 19:01

BAYRON написа: предполагам нещо от стоенето на място е станало . :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:

бмв-то от каране не се плаши,а от стоене в гаража,на мен пък амортесиорите бяха изпуснали след 4 годишно седене в гараж смених ги и сега със здраве ве4е 5 годинки я карам :)))
тогава може да заведеш някои приятел да я оправи в тоя гараж от софия ;)
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Апр 2008, 21:28

BAYRON написа:Значи вчера решавам че е хубаво времето и ще се возя на акулката е21 м10 б18 да уточня. Не бях я изкарвал от гаража 18 месеца и тъкмо това според мем се оказа проблема. опитвам се да паля мъц...... сменявам акумолатота пак никой . капвам малко бензинец в карбуратора и раз запали. Слагам първа ама не иска да се сложи. ръгам задна........ и на милиметри от стената.
Какво се окза съединителя не отделя.
Залепнал ли е от стоенето, незнам какво е станало но това е. Педала ми се стори мек все едно е изпуснал.
И така си остана оставих я малко да загрее да вдигне температура, но нещата не се промениха.
Другото което е, че най-накрая реших да се разделя с нея, а тя какъв номер ми погоди само ....Колата обачее на 50км от София на вилата в гаража и сега нито има къде да я закарам на майстор нито ми се захваща сам да я правя. Страшна работа трябва да я прибера до софия без съединител.
До преди това и нямаше нищо предполагам нещо от стоенето на място е станало . :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Ми всичко е ясно :idea: Тя не ще да те напуска :!: :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32

Мнение от thewolf » 01 Апр 2008, 21:48

хахахахаха може и да си прав,4е не иска да го напуска, това беше добро,4естно :mhihi:
Изображение

Бог отдава дължимото всекиму!

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 01 Апр 2008, 22:05

Да уточним СЪЕДИНИТЕЛЯ не е ЗАЛЕПНАЛ щом педала е леко лигав. Има изпуснала гона или долна помпа на съединителя. Това става особенно зимно време.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Потребител
Аватар

Мнение от mitko33vn » 04 Апр 2008, 2:20

[quote="BAYRON"]Значи вчера решавам че е хубаво времето и ще се возя на акулката е21 м10 б18 да уточня. ...

Колега, дано си оправил колата все пак, но понеже спомена че ще я продаваш, дай цена и инфо, ако още така си решил...
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар

а

Мнение от gogo_glavata » 04 Апр 2008, 20:13

мисля че аз сам парви отнсно покупката на тази кола?
BAYRON да не ме е прередил някои?? :mhihi:
П.С даи ми офертата на лично :D

Назад към Shark Sector