Чудя се дали да купя това е21..
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Чудя се дали да купя това е21..
Здравейте почитатели на марката!
Оглеждам се за е21 от известно време, но ми се искаше да е нещо по- читаво и сега попаднах на едно, което съм виждал доста от отдавна на едно място в града и винаги, като го видя съм си казвал - ето това ако се продава-няма да е за изтърване. Ето че вчера минавайки от там, гледам и не вярвам - има бележка, че се продава!
Обадих се - защото не пише цена и нищо за колата, а само телефон и се оказа, че е 316 - 1.6 карбуратор (без оборотомер, с часовник)- мисля, че е 90к.с.
Човека каза, че състоянието е ного добро. Обаче цената да не ви казвам - 2500 лв. Та трябва доста да си помисля.
Видях някой забележки - като ръждица(повърхностна) тук таме - не много и основното, което ме тревожи, че има няколко неголеми пукнатини по таблото, иначе изглежда много добре и салона включително. Естествено, ако искам да стане много добро, трябва да се пребоядиса.
Ще мисля, пък и очаквам вие да ме посъветвате нещо (струва ли си за тези пари)?
Ето малко снимки, правих ги преди малко:

Оглеждам се за е21 от известно време, но ми се искаше да е нещо по- читаво и сега попаднах на едно, което съм виждал доста от отдавна на едно място в града и винаги, като го видя съм си казвал - ето това ако се продава-няма да е за изтърване. Ето че вчера минавайки от там, гледам и не вярвам - има бележка, че се продава!
Обадих се - защото не пише цена и нищо за колата, а само телефон и се оказа, че е 316 - 1.6 карбуратор (без оборотомер, с часовник)- мисля, че е 90к.с.
Човека каза, че състоянието е ного добро. Обаче цената да не ви казвам - 2500 лв. Та трябва доста да си помисля.
Видях някой забележки - като ръждица(повърхностна) тук таме - не много и основното, което ме тревожи, че има няколко неголеми пукнатини по таблото, иначе изглежда много добре и салона включително. Естествено, ако искам да стане много добро, трябва да се пребоядиса.
Ще мисля, пък и очаквам вие да ме посъветвате нещо (струва ли си за тези пари)?
Ето малко снимки, правих ги преди малко:

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
много и е цената,за тази цена колата незнам в какво състояние трябва да е!!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- niki fire
- младши ентусиаст
-
Колата изглежда много добре на снимките ам за 2500
мисля че са много.Според мен за 1000-1500 може да вземеш нещо добро.

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Здравей,
цената е много висока
Да ходи да се гръмне този
За това състояние да свали поне 600-700 лв.
Преди четири месеца един пич даваше за 2300 лв. Е21 318 карбуратор, със шпер, в много по-добро състояние, двигател каран само със синтетика, с чисто нови гуми, с оригинална боя, която светеше и с много малко повърхностна ръжда. Без нито една пукнатина по таблото
Колата беше ток
Поддържана от маниак
Не бива да позволяваме на разни алчни типове да си продават колите за високи суми, тъй като това дига косвено средната цена на съответния модел БМВ и други ентусиасти впоследствие страдат

цената е много висока

Преди четири месеца един пич даваше за 2300 лв. Е21 318 карбуратор, със шпер, в много по-добро състояние, двигател каран само със синтетика, с чисто нови гуми, с оригинална боя, която светеше и с много малко повърхностна ръжда. Без нито една пукнатина по таблото

Не бива да позволяваме на разни алчни типове да си продават колите за високи суми, тъй като това дига косвено средната цена на съответния модел БМВ и други ентусиасти впоследствие страдат

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Прекалено, прекалено скъпо!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Най-красивата предна престилка, която съм виждал на Е21!
А цената си е направо абсурдна за този екземпляр
А цената си е направо абсурдна за този екземпляр
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Разбирам че е висока цената - аз очаквах да каже нещо като 1700 макс, пък то..
Иначе каза че може да намали цената, но аз дори и не го питах колко, защото направо ме отказа с тези 2500лв.
По километраж е на 260000 км и каза, че има газова уредба.
Не съм се срещал с него и не ми е показвал колата, само каквото съм видял от вън.
Иначе каза че може да намали цената, но аз дори и не го питах колко, защото направо ме отказа с тези 2500лв.
По километраж е на 260000 км и каза, че има газова уредба.
Не съм се срещал с него и не ми е показвал колата, само каквото съм видял от вън.
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
цената не е висока а направо безбожна та аз си взех 323 в почти перфектно състояние за 1300лв.тоя трябва да е луд нещо да обяви такава цена на колата.ако не се навие да свали от цената пусни едно лс да се разровя из задните дворове в софийско може да изкочи нещо 

Колата е хубава,наистина...запазенка е. Обаче за 1000лв няма да ти я даде. Той може и да ти е казал такава цена,защото му е трудно да се раздели с нея и хем го боли,хем го сърби
Пита ли коя година е? Мойта е същата,на същите км е и мога да ти кажа че и на газ си дърпа стабилно и 160км/h си ги поддържа по магистралата,а като съм в настроение си я цъквам на бензинче и все още си е пъргавелка
Само,че тези пукнатини по таблото..хмм. И трябва и ходовата част да и видиш,че ако нищо не е пипано,на теб ще легне всичко
Еми говори с него,ако можете да дискутирате цената ок,ама 2500лв са си множко. Въпреки,че аз на мойта и 3000лв бих и искала
,ама именно щото няма да я продам 

Пита ли коя година е? Мойта е същата,на същите км е и мога да ти кажа че и на газ си дърпа стабилно и 160км/h си ги поддържа по магистралата,а като съм в настроение си я цъквам на бензинче и все още си е пъргавелка

Само,че тези пукнатини по таблото..хмм. И трябва и ходовата част да и видиш,че ако нищо не е пипано,на теб ще легне всичко

Еми говори с него,ако можете да дискутирате цената ок,ама 2500лв са си множко. Въпреки,че аз на мойта и 3000лв бих и искала

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2