е21
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
е21
Колеги имам няколко въпроса към по знаещите
1.долната помпа на съединителя ми е заминала. Става ли от е30?
2. Къде мога да си купя нова за е21 ? ако не става от е30
3. Ако сменя само гумичките ще стане ли добре или си е временна работа.
Благодаря

2. Къде мога да си купя нова за е21 ? ако не става от е30
3. Ако сменя само гумичките ще стане ли добре или си е временна работа.
Благодаря

- Ramunasz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 e30 IS
- Мечтае да кара: 320IS
И мойта е заминала...зимата за 1 месец я оставих на студа без да я карам(палих я 4-5 пъти) и я да включа скорост и неще ...
туй че и аз бих се радвал на отговор
ПС:предполагам че разлика между помпата на пре 80 година и след това няма
че иначе има малко проблемче
Байрън,ще я пребоядисваш ли бабката(макар че твойта е доста "опъната" за баба) или се отказа?

туй че и аз бих се радвал на отговор
ПС:предполагам че разлика между помпата на пре 80 година и след това няма

Байрън,ще я пребоядисваш ли бабката(макар че твойта е доста "опъната" за баба) или се отказа?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако няма язви по цилиндърчето става добре с нови гумички.Има вариант и полирането му с водна шкурка ако не е добре, но колко ще кара никой не знае.
- ristakis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO
///
моя савет е да не се занимавате с рециклитане а да си закупите наптаво нови и то двете (горна и долна)веднага казвам защо.Проблема идва от това че смениш ли едната неминуемо след около 1-2 седмици 6те смените и другата (казвам го от опит)едно малко тредупреждение ако може да вметна внимаваите много с горната гаика която дарйи помпата кам кутията да не се алага да си сваляте кутията на земята и после да сечете гаиката с секача от е 30 мисля че става помпата без никви ядове но все пак е ьубаво да таарсите помпа като ваще.Ако има не6то друго скоето мога да помогна питаите

Колега теб пък за какво съм те излъгал.........................
Когато ми се обади по тема преди половин година, нямах никакво време да се занимавам с коли. обясних ти най учтиво че точно в момента нямям възможност да сторя каквото и да било.После ми се фръцна като млада невеста и ми каза че ти минал мерака
Колата не е в движение щото имаше проблем със съединителя поради престой около 2 години в гаража, оказа се че е помпата+ това не в сф и не ми е под ръка всеки ден. За да ти я покажа ми трябваше цял ден да се ангажирам. Съжелявам ако си се почувствал излъган.
/Тази кола е на Гого Главата просто стой в моя гараж/
Когато ми се обади по тема преди половин година, нямах никакво време да се занимавам с коли. обясних ти най учтиво че точно в момента нямям възможност да сторя каквото и да било.После ми се фръцна като млада невеста и ми каза че ти минал мерака

/Тази кола е на Гого Главата просто стой в моя гараж/

- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Re: е21
BAYRON написа:Колеги имам няколко въпроса към по знаещите![]()
Благодаря
Става! Вземай нова и не се занимавай с глупости. Цената и беше 35-40 лв. нова, не оригинална разбира се

- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Я аз да използвам темата,някои пробвал ли е да сложи няква по яка спирачна помпа ,например от Е34 или маи аз ще съм първия които ще го направи .Ако някои го е правил да каже как е положението с нагаждането и кви са отзивите в процеса на експлоатация
10 мнения
• Страница 1 от 1