Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- fogodin=e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e 21 / e 36 touring
- Мечтае да кара: bmw e21 alpina B6
Re: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
колеги търся ето това казанче би трябвали да е от е12 м30
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kostadine21@mail.bg
- кандидат ентусиаст
-
Търся си оригинална бензинова помпа за бмв е21 м20б20 колата е 1982година РАБОТЕЩА
- Ts. Govedarski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 74' 2002 Tii, 74' 1602, 86' AE 86
- Детайли за колата: The BMW 2002 tii VIN 2734651 was manufactured on May 20th, 1974 and delivered on June 12th, 1974 to the Italian BMW importer Bavaria Società Importazioni e Vendite SpA in Palazzolo/Verona. The original colour was Fjord metallic, paint code 037.
The BMW 1602 VIN 3966811 was manufactured on October 21st, 1974 and delivered on November 14th, 1974 to the BMW dealership in Stuttgart. The original colour was Verona, paint code 024.
Ts. Govedarski написа:Продавам кугелфишер впръскваща система за BMW 2002tii. Системата е комплектна, свалена от работеща кола и изпратена ми от познат в Германия. Вариант с пласмасов всмукателен колектор, като при желание от страна на купувача мога да предложа и алуминиев такъв. Имам литература и мога да съдействам за настройката и сглобяването. Дюзите са проверени ! При интерес имам и много други Tii части, включително цял двигател, скорости, шпер диф. и т. н.
Цената подлежи на коментар - 1950лв
0899544458
Кугелфишера продаден!
Колеги останаха ми части от Tii двигател които искам да изчистя, който се интересува мога да му пусна снимки!
- Алуминиев капак за ангренажа за кугелфишер помпа - 180лв.
- Ремъчна шайба на коляновия вал за Tii --- 120 лв
- Тяло за масления филтър с отклонение за мазане на помпата с тръбичката --- 100 лв
- ПВЦ горивопроводи до дюзите --- 40 лв
- ПВЦ капаци за ремъка задвижващ помпата --- 80 лв за двата
При покупка на всичко - 100лв надолу !
ииии доста други неща за които не се сещам....
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Намира ми се кожух от Е28-ков диф барабар с капака с 8 болта е не знам малко или голямо прасе някой ако има интерес л.с. 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Ts. Govedarski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 74' 2002 Tii, 74' 1602, 86' AE 86
- Детайли за колата: The BMW 2002 tii VIN 2734651 was manufactured on May 20th, 1974 and delivered on June 12th, 1974 to the Italian BMW importer Bavaria Società Importazioni e Vendite SpA in Palazzolo/Verona. The original colour was Fjord metallic, paint code 037.
The BMW 1602 VIN 3966811 was manufactured on October 21st, 1974 and delivered on November 14th, 1974 to the BMW dealership in Stuttgart. The original colour was Verona, paint code 024.
Ts. Govedarski написа:Ts. Govedarski написа:Продавам кугелфишер впръскваща система за BMW 2002tii. Системата е комплектна, свалена от работеща кола и изпратена ми от познат в Германия. Вариант с пласмасов всмукателен колектор, като при желание от страна на купувача мога да предложа и алуминиев такъв. Имам литература и мога да съдействам за настройката и сглобяването. Дюзите са проверени ! При интерес имам и много други Tii части, включително цял двигател, скорости, шпер диф. и т. н.
Цената подлежи на коментар - 1950лв
0899544458
Кугелфишера продаден!
Колеги останаха ми части от Tii двигател които искам да изчистя, който се интересува мога да му пусна снимки!
- Алуминиев капак за ангренажа за кугелфишер помпа - 180лв.
- Ремъчна шайба на коляновия вал за Tii --- 120 лв
- Тяло за масления филтър с отклонение за мазане на помпата с тръбичката --- 100 лв
- ПВЦ горивопроводи до дюзите --- 40 лв
- ПВЦ капаци за ремъка задвижващ помпата --- 80 лв за двата
При покупка на всичко - 100лв надолу !
ииии доста други неща за които не се сещам....
Частите продадени !!!!!
- rover koshmara
- Потребител
-
Колеги продавам предно и задно стъкло за е28 цена за 60 лв по оделно 30 лв. Намират се в гр Елин Пелин работя с еконт те 0889401480 Мартин
- stevo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: водно колело
Колеги трябва ми демфера (амортесьр) до тампона на мотора на Е21 318 82г това му е оригиналния номер 11811246770 

- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
Търся предни спирачни апарати за вентилиран диск от е21 323i, както и задна престилка BBS, Zender или нещо такова.
- stevo
- кандидат ентусиаст
-
nappyboy написа:Търся предни спирачни апарати за вентилиран диск от е21 323i, както и задна престилка BBS, Zender или нещо такова.
имам планки които разширяват спирачния апарат за да станат вентилирани дискове цена 50 лв за 4 планки ако имаш желание ще кача снимки на направен така апарат
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
планките хубаво .... а дискове после? 

- stevo
- кандидат ентусиаст
-
Ето това са планките разглобява се спирачния апарат купуват се по дълги болтове и о-пръстени или ремонтен комплект за спирачен апарат там ги има и готово разбира се трябват и вентилирани дискове мойте са на феродо един приятел ми ги внесе за 170 лв комплект планките струват 50 лв и така наливат се пари без край
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Продавам лагери ремонтни комплекти за малки предни главини за Е21. Оказаха се, че не стават на моята техника, а ги бях взел, защото съм с предни главини от Е21. Биха станали и на обикновени 1602/2002, ако някой иска да слага ветнилирани дискове от Е21. Просто на tii-тата не стават.
Купувани са от wallothnesch.com на обща цена малко над 100 лв по спомен.
Давам ги за 40 лв двата комплекта! 0888 640546
Купувани са от wallothnesch.com на обща цена малко над 100 лв по спомен.
Давам ги за 40 лв двата комплекта! 0888 640546
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- nappyboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e21 316 м20б25
Заглавие: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Е той апарата като е същия, какъв е смисъла да се слагат вентилирани дискове? По пътя на логиката, подобрение в спирането няма да има... Излишно набиване на едни 300лв+-
Колата няма да се кара на писта, за да се гони по-добре охлаждане на спирачките... Май ще си остана с плътния диск 
stevo написа:Ето това са планките разглобява се спирачния апарат купуват се по дълги болтове и о-пръстени или ремонтен комплект за спирачен апарат там ги има и готово разбира се трябват и вентилирани дискове мойте са на феродо един приятел ми ги внесе за 170 лв комплект планките струват 50 лв и така наливат се пари без край
Е той апарата като е същия, какъв е смисъла да се слагат вентилирани дискове? По пътя на логиката, подобрение в спирането няма да има... Излишно набиване на едни 300лв+-

- stevo
- кандидат ентусиаст
-
nappyboy написа:Заглавие: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!stevo написа:Ето това са планките разглобява се спирачния апарат купуват се по дълги болтове и о-пръстени или ремонтен комплект за спирачен апарат там ги има и готово разбира се трябват и вентилирани дискове мойте са на феродо един приятел ми ги внесе за 170 лв комплект планките струват 50 лв и така наливат се пари без край
Е той апарата като е същия, какъв е смисъла да се слагат вентилирани дискове? По пътя на логиката, подобрение в спирането няма да има... Излишно набиване на едни 300лв+-Колата няма да се кара на писта, за да се гони по-добре охлаждане на спирачките... Май ще си остана с плътния диск
От къде да знам дали ще има разлика но след като от БМВ са сложили вентилирани дискове на големите мотори сигурно има разлика иначе защо ще го правят според теб по твоята логика няма смисъл и от мощен мотор след като и по слабия си върви!
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
БМВ слагат вентилиран диск, защото големите мотори засилват колата повече и после при спиране диска се загрява повече, точно това е разликата...