BMW-то на дядо Ви Цветко
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Брат, кво да ти кажа: взимай и бегай! След като бях на море и се разкарвах по цялото Южно Черноморие с моята Е28 520i направо съм влюбен в нея. Навъртях към 1300 км за седмица. Това е луда кола ако е запазена!
София-Черноморец- 35 лв за газ при скорост 100-120 км/ч. Зареждам в София на излизане на Шел и почва да глъхне при влизането в Черноморец.
Естествено, че ще изникват проблеми, обаче, това е МАШИНА брат!
А шестачето наистина вади зарибяващ звук: особено като ти е пробито гърнето бърбори и мърмори като хипопотамче
София-Черноморец- 35 лв за газ при скорост 100-120 км/ч. Зареждам в София на излизане на Шел и почва да глъхне при влизането в Черноморец.
Естествено, че ще изникват проблеми, обаче, това е МАШИНА брат!
А шестачето наистина вади зарибяващ звук: особено като ти е пробито гърнето бърбори и мърмори като хипопотамче

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Пожелавам ти да се возиш в нея и да разбереш не само какво е Автомобил, но какво е БМВ
Това не е автомобил, който ще остане в историята, ЗАЩОТО ТОЙ ТВОРИ САМАТА ИСТОРИЯ.
На едно момче, което се колебаеше между е30 и е28 съм писал за достойните качества на е28, защото това, което е30 има по малко (а то е от всичко, но по малко), е28 го има ПО МНОГО
Като започнем от возия - ненапразно късните е24 са именно с окачването от е28, а не от е23, както в началото. Не съм само аз, който твърдя, че возия като на е28 при БМВ друг път не е имало и надали ще има. Тази кола хем не се клати при спокойно каране и забелязваш препятствията по пътя само ако ги видиш, хем като й набиеш камшиците така рязко превръща командата в действителност, че буквално удря задницата в асфалта (този рейсърси лаф си има корени) и така хубаво се пързаля на каквато и да е повърхност, че нямам думи. Все едно да дрифтиш от фотьойла вкъщи - с лекота и без принуда въртиш бавно, контрираш, изправяш, пак заиграваш - няма по-маняшки и дълги дрифтове със сток автомобил от е28. Единствено е12 се доближава до тези параметри.
Take the blue Car
те сините по принцип са си читави
Ати

Това не е автомобил, който ще остане в историята, ЗАЩОТО ТОЙ ТВОРИ САМАТА ИСТОРИЯ.
На едно момче, което се колебаеше между е30 и е28 съм писал за достойните качества на е28, защото това, което е30 има по малко (а то е от всичко, но по малко), е28 го има ПО МНОГО

Като започнем от возия - ненапразно късните е24 са именно с окачването от е28, а не от е23, както в началото. Не съм само аз, който твърдя, че возия като на е28 при БМВ друг път не е имало и надали ще има. Тази кола хем не се клати при спокойно каране и забелязваш препятствията по пътя само ако ги видиш, хем като й набиеш камшиците така рязко превръща командата в действителност, че буквално удря задницата в асфалта (този рейсърси лаф си има корени) и така хубаво се пързаля на каквато и да е повърхност, че нямам думи. Все едно да дрифтиш от фотьойла вкъщи - с лекота и без принуда въртиш бавно, контрираш, изправяш, пак заиграваш - няма по-маняшки и дълги дрифтове със сток автомобил от е28. Единствено е12 се доближава до тези параметри.
Take the blue Car
те сините по принцип са си читави

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
ati написа:Take the blue Car
те сините по принцип са си читави![]()
Ати

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21599&highlight=%E8%E3%F0%E0%F7%EA%E0
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
WeiSTD написа:ati написа:Take the blue Car
те сините по принцип са си читави![]()
АтиМдаа, читави са. Аз тебе запознал ли съм те с Тания?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21599&highlight=%E8%E3%F0%E0%F7%EA%E0
Ей, брат, с много голямо закъснение - ЧЕСТИТО. В интерес на истината се опитах многократно да ти пратя смс, ма нещо пак съм объркал номерата явно.
Пожелавам ти тази кола да седи все така на пътя, както ти я искаш и това да са незабравими мигове в твоя живот, към които да се връщаш по-късно с носталгия (защото знам, че е временна, за съжаление).
Ти си един от хората, които толкова много искаха и страдаха от липсата на БМВ и искрено се радвам, че най-накрая се качи, макар и на другия край на света.
Още веднъж извини ме за закъснението.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- niki fire
- младши ентусиаст
-
Аз знам къде е това БМВ
и наистина ви казвам че няма друго такова, аз щях да го зимам за мен но се отказах защото след няколко месеца сигорно няма да съм във БГ и не се знае кога ще се върна и затова.
Предполагам че ще има доста желаещи да узнаят къде се намира и да го вземат затова ще кажа на всеки който има желание да го купи за да няма сърдити, но незнам дали тоя пич кадето е пуснал темата не го е купил вече и са да си трае ,но това може да се провери.

и наистина ви казвам че няма друго такова, аз щях да го зимам за мен но се отказах защото след няколко месеца сигорно няма да съм във БГ и не се знае кога ще се върна и затова.
Предполагам че ще има доста желаещи да узнаят къде се намира и да го вземат затова ще кажа на всеки който има желание да го купи за да няма сърдити, но незнам дали тоя пич кадето е пуснал темата не го е купил вече и са да си трае ,но това може да се провери.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
ти ако си мислиш че ще бъдеш повече адекватен по добре я продай

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

elchistia, честито. Много радване ти желая.
БИАД Авто-Пазар Тийм
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2