Малко помощ за Е3 че се отчаивам вече
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nightwatch
- Потребител
-
Малко помощ за Е3 че се отчаивам вече
С две думи.Наскоро попаднах на едно доста запазено Е3 естествено мислих кратко и ефекта е че почнах да го реставрирам но нещо маи сгунах с информацията за части които ще ми трябват та ако някой мойе да помогне го чака бира с цаца в Бс
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- nightwatch
- Потребител
-
ами липсват му огледала и почти всички лайсни по купето а и лява шофйорска дръжка е скъсена малко не знам дали не става от е 12 иначе другото е огън преди да я вкарам за боя тв аживотно напраи 100 метра с вратите на пред само ако някои ми сподели каква е /има ли/разликата между бавария 2500 и бмв Е3 2500 че с дядото от които го купих осхте сме в спор /признавам тоя човек добре се е грижил за него/моита е на 1 година и изглежда вътре по зле
пп.някои да знае как се чисти военна смазка че цялата е омазана даже има и в карбураторите
предварително благодаря
пп.някои да знае как се чисти военна смазка че цялата е омазана даже има и в карбураторите
предварително благодаря
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
с бензин кореселин или от сорта
иначе тия неща съм 99% сигурен че са съвместими с други модели
а защо не се замислиш за дървени лайсни по поръчка?
иначе тия неща съм 99% сигурен че са съвместими с други модели
а защо не се замислиш за дървени лайсни по поръчка?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
в камор или дару нищо ли не казват по темата
точно тия неща или бих ги купил нови или бих пробвал да купя и да пригодя някакви
точно тия неща или бих ги купил нови или бих пробвал да купя и да пригодя някакви

- nightwatch
- Потребител
-
ами за сега дебна в ebay.de няколко симпатични нещица и изчаквам да излезе от бояджииното за да се пробвам с ладови/казаха ми че стават/ а тва несхто седя в тулол една седмица и не мрудна сега го търкам на ръка но лошото е че поддава постепенно и понеже е много лепкаво постоянно ми преебава иглите на карб /докара ме до лудост/
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- nightwatch
- Потребител
-
ами аз съм от Бургас а колата е при тенекеджия вчера и намерихме ориг цвят и до края на месеца трябва да е готово купето тогава и снимки ще пусна
Re: Малко помощ за Е3 че се отчаивам вече
nightwatch написа:С две думи.Наскоро попаднах на едно доста запазено Е3 естествено мислих кратко и ефекта е че почнах да го реставрирам но нещо маи сгунах с информацията за части които ще ми трябват та ако някой мойе да помогне го чака бира с цаца в Бс
ще пусна теми по разни англииски форуми за огледала и лаисни и да видим ако някои има нещо
- nightwatch
- Потребител
-
огледълца си харесах в ebay за тва и не спа още чакам си ги но лаисните ги намерих на 120 евро едната малко ми се зави свят но в краен случай
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
и мойте лайсни на вратите са по 170левчета в камор
пробвай там
понякога там цените са изненадващо ниски
пробвай там
понякога там цените са изненадващо ниски

- Hard Boiled
- Потребител
-
Действието РЕСТАВРАЦИЯ не се ли конфликтира малко със Ладичкови и Москвичкови части

Посетете любимия мин сайт - www.gay.bg
- nightwatch
- Потребител
-
ами моето деиствие е изваждане на тези части и монтирането на оригинални такива .точно там с а и не малкото проблеми при реставрацията
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2