Е28 бмв 518i - газ със ...........
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
Е28 бмв 518i - газ със ...........
здравейте колеги,днес един приятел ми спомена 4е имало някакви газови уредби сас инжекционно впръскване , които били много сполу4ливи,стрували скъпо,но били ефектни
4удех се, няма на4ин да не се прецаква двигателя на колата , дори и да е с инжекционно впръскване нали?
колебая се ,но си мисля 4е не си заслужава на класи4еска кола като Е28 да се слага газ и да си скъсява живота на двигателя
сърце не ми дава, но пък като се сетя 4е съм дал 1600 лева за бенз само за 2 месеца ми се къса сърцето, това и милионер не можее да си го позволи, е вярно като смених ваздушния филтар падна с 1 литар разхода , но пак е много,
дайте си вси4ки саветите,штото наистина незнам какво да правя
4удех се, няма на4ин да не се прецаква двигателя на колата , дори и да е с инжекционно впръскване нали?
колебая се ,но си мисля 4е не си заслужава на класи4еска кола като Е28 да се слага газ и да си скъсява живота на двигателя
сърце не ми дава, но пък като се сетя 4е съм дал 1600 лева за бенз само за 2 месеца ми се къса сърцето, това и милионер не можее да си го позволи, е вярно като смених ваздушния филтар падна с 1 литар разхода , но пак е много,
дайте си вси4ки саветите,штото наистина незнам какво да правя
- thewolf
- младши ентусиаст
-
ссс
ебах му маиката
, така е, прави сте, за това нищо не казвам, ама като си сметна разхода доста соленко излиза, викам дали да не си взема една по-нова баварка и да и сложа газ,а пък тая да си я пазя, така де да я карам от време на време, излиза ми двоино по -евтино на газ, ест с някои друга кола де , тая няма да я хабя
двигателя е на 200 000 горе долу
щот кам 10 000 съм карал без километраж е може и по-малко
прави сте, отказвам се от идеята

двигателя е на 200 000 горе долу

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: ссс
thewolf написа:ебах му маиката, така е, прави сте, за това нищо не казвам, ама като си сметна разхода доста соленко излиза, викам дали да не си взема една по-нова баварка и да и сложа газ,а пък тая да си я пазя, така де да я карам от време на време, излиза ми двоино по -евтино на газ, ест с някои друга кола де , тая няма да я хабя
двигателя е на 200 000 горе долущот кам 10 000 съм карал без километраж е може и по-малко
бате дай едно майлче да ти пратя едно е30 83 набор в читаво състояние за 1500 кинта.Мотора е м10б18 градско гори 10/100 извън околи 8.По-голям подарък от това няма и ще ти излезе колкото газовия инжекцион.НЕДЕЙ ДА ОСЪКАТЯВАШ КУКЛАТА СИ

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
denko написа:един да има едно читаво е28 и да иска да му е*е майката
Като се сложи една газова и от време на време като се прецъква на бензинче нищо няма да и стане на колата.По-добре ли ще е да не се кара и да и се е*е майката от седене.И при каране и при седене се скапва друг е въпроса кой как възприема автомобила-като средство за придвижване или паметник.Да не е ставало кола дето се вика...
Иначе колата изглежда добре и не вярвам,че едно грамотно монтирано агу ще я погуби;) Има в книжарниците книги за газта като гориво при автомобилите.Там можеш да прочетеш плюсове и минуси от цялата работа и да си прецениш сам

8.32
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Само да вметна за тези дето карат на газ Чистете си Филтерчето в клапана за газта, днес какво извадих от моито не е Истина,та го прочистих и на Евридейката 

Кольооо
ей тука е границата на ценителя и потребителя
що да не тури газ на е28-цата кво като е на 26-7 години и няма ръжди никаде даже няма и кондез в багажника хората който имат е28 ще ме разберат за мен кола като неговата която е стояла 20 години в гараж не трябва да се осъкатява така
да си купи една кошара и да я кара на квото ще
ма хубавата е28-ца да си я остави автентична
ей тука е границата на ценителя и потребителя
що да не тури газ на е28-цата кво като е на 26-7 години и няма ръжди никаде даже няма и кондез в багажника хората който имат е28 ще ме разберат за мен кола като неговата която е стояла 20 години в гараж не трябва да се осъкатява така
да си купи една кошара и да я кара на квото ще
ма хубавата е28-ца да си я остави автентична
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- thewolf
- младши ентусиаст
-
RSxRacer написа:бате дай едно майлче да ти пратя едно е30 83 набор в читаво състояние за 1500 кинта.Мотора е м10б18 градско гори 10/100 извън околи 8.По-голям подарък от това няма и ще ти излезе колкото газовия инжекцион.НЕДЕЙ ДА ОСЪКАТЯВАШ КУКЛАТА СИ
брат4е,тя твоята троика гори пове4е от моята петица,за какво да я взимам? моята сега гори 7.5 понякога 8 като сум с пове4е хора изван градско,градско 10 нормално е
- thewolf
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа: друг е въпроса кой как възприема автомобила-като средство за придвижване или паметник.
пи4,аз моята кола не я продавам , пазя си я много, и си я поддържам много , нищо по нея не хлопа, тропа или скърца,за мен моето бмв не е кола само за придвижване, карам я със кеф, ако беше кола само за придвижване да съм я сменил и да съм си взел друга, ся съм решил,да взема друга и да я карам на газ , но пак ще е 5-ца, возията на 1-во място както лукса и удобното каране .
денко я е виждал,както и нотибои и турбо тед и други потребители , които могат да потвардят 4е си даржа на нея, за това и направих темата, кои как мисли, за да знам , дали си заслужава,но за сега успяхте да ме разубедите и не мисля да си слагам газ,както каза мад ванио мисля 4е беше, малолитражна е
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз не се и съмнявам в думите ти
И аз се придвижвам с една стара бангия въпреки,че мога да скоча на нещо ново ама ми е кеф с тази точно и така.Ама става дума,че колата си я имам за каране и предпочитам максимално много да си бръмкам с любимата отколкото да седи пред блока и да я карам 1 път в седмицата.
Като вземеш друга кола предполагам с хубава газова ще се убедиш сам,че нищо толкова убийствено не се случва на мотора от газта
Поздрави 

Като вземеш друга кола предполагам с хубава газова ще се убедиш сам,че нищо толкова убийствено не се случва на мотора от газта

8.32
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
thewolf написа:RSxRacer написа:бате дай едно майлче да ти пратя едно е30 83 набор в читаво състояние за 1500 кинта.Мотора е м10б18 градско гори 10/100 извън околи 8.По-голям подарък от това няма и ще ти излезе колкото газовия инжекцион.НЕДЕЙ ДА ОСЪКАТЯВАШ КУКЛАТА СИ
брат4е,тя твоята троика гори пове4е от моята петица,за какво да я взимам? моята сега гори 7.5 понякога 8 като сум с пове4е хора изван градско,градско 10 нормално е
чак сега видях,че не съм отбелязал че разхода градско и извън се отнася за газ а не за бензин

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

14 мнения
• Страница 1 от 1