Мнооо хлъзгав тоз асфалт господи пулицай
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Мнооо хлъзгав тоз асфалт господи пулицай
Последната седмица и половина почна да вали малко по сериозно тука. Спед 3 месеца пълна суша, аз си нямах ни най малка представа как се държи Е28чката на дъжд. И като заваля, реших че трябва да проверя, и тихичко и лекичко се изнесох към бизнес парка близо до нас в около 11 часа една вечер. Плъзнах веднъж . . . ок, плъзнах втори път . . . добре, 3ти . . . супер. И от там като се започна . . .
Това хлъзгане е като некъв наркотик, много пристрастяващо. В четвъртък сигурно 1 от всеки 3 завоя беше взет с вратите на пред.
Леви, десни, квото дойде, само да няма коли около мене и хора на тротоара, слагам 2ра и съм аз. Просто се скъсах от плъзгане. Без да се хваля, просто вече не ми представлява нинакъв проблем. А кефа е уникален.
Но днес като се загледах в задните си гуми стигнах до заключението че съм изкарал голям късмет да не си нямеря М30ка с шпер, защото тогава щях да ги сменям на 2 седмици . . . или до сега да бях гушнал накой стълб.
Хораа, може да са стари, тежки, бавни грозни. Кой квото ще да говори, но това е една от колите които цял живто ще помня с много много добро.
Айде да са ни живи и здрави количките и ние да ги юркаме
Това хлъзгане е като некъв наркотик, много пристрастяващо. В четвъртък сигурно 1 от всеки 3 завоя беше взет с вратите на пред.

Леви, десни, квото дойде, само да няма коли около мене и хора на тротоара, слагам 2ра и съм аз. Просто се скъсах от плъзгане. Без да се хваля, просто вече не ми представлява нинакъв проблем. А кефа е уникален.
Но днес като се загледах в задните си гуми стигнах до заключението че съм изкарал голям късмет да не си нямеря М30ка с шпер, защото тогава щях да ги сменям на 2 седмици . . . или до сега да бях гушнал накой стълб.
Хораа, може да са стари, тежки, бавни грозни. Кой квото ще да говори, но това е една от колите които цял живто ще помня с много много добро.
Айде да са ни живи и здрави количките и ние да ги юркаме

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
А тепърва иде зимааааа
Невероятно ми харесва как някак бавно и тържетвено се носи настрани Е28-ка,просто велико 

5 мнения
• Страница 1 от 1