края на тихия проект

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Потребител
Аватар

края на тихия проект

Мнение от the_cheetah » 17 Юли 2005, 22:31

за съжаление драги ми Бабунчо днес беше последния ден на проекта ЦЕНИТЕЛ,защото продадох новият си двигател на Капитан Мавренчев!
Мислих го два дни,плачеше ми се,идваше ми да крещя и да си удрям главата ,но го реших!

Бях горд собственик на 3 броя МММММММММММММММ ПАУАРИ , днес съм отново редови мечтател и горд собственик на М30Б28!А е12-ската ще стане същата както беше когато я купих и през далечната 1976!

Разбира се в сърцето ми ще остане онова чувство да си малко по-различен със дърта,стара,аут оф деит и най-вече БАВНА колица,която само при леко галене на десния педал върви със 220,а при повече изчислената скорост надвърля 260 :shock: Преди броени дни имах желание да шерна всички чувства и емоций,даже и да се регна в Е12.де ,но...

Много съжалявам но накрая ще излезне ,че не сме научили нищо от Андрей,а неговата добрина и личен пример бяха колосални!
Всъщност нещо в мен се пречупи още отдавна,когато заради мен и Кирчо Бавареца ,невинна жена щеше да изгуби детето си,но и това е тема на друг разговор.
Абсолютно не споделям мнението на някои от НОВОРЕГНАТИТЕ КРЕТЕНИ ,че трябва да си купиш БМВ,напротив това е една утопия и за човек със твоя духовен статус това е напълно излишно!А даже и да си вземеш трябва да успееш да се отарвеш,защото БМВ-то те научава на определен брой неща,изпитваш определени емоций и повече не ти носи експириънс,напротив егоизма,гнева и гордоста в теб нарастват!
Така беше и с тези форуми,всичко беше един блян,беше толкова крехко ,че беше направо видимо как ще се прекърши,но така става и с БМВ-тата в крайна сметка,важното е да вземеш своята поука и да продължиш,а не да циклиш в една и съща дупка!На мен ми трябваха колцина М-двигатели ,за да останат в мен и да не се налага повече да си купувам еМове,защото вече знам за кво иде реч!
Каквото си научил е за теб и само за теб ,а не за шерване с болни мозъци и мамини синчета с е36!

Използвам този пост за кажа също и че продавам доста добро е12

ДИВАКА екс собственик на М88/3,S38B36 и S38B38

Назад към Shark Sector