Студ,съединител,уплътнения
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Kin_klad_dze
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е12 520 1979,Е30 318и 1989
Студ,съединител,уплътнения
Много се извинявам че флудя,така,ама нещо кво стана вместо на ЛС да отговоря пуснах нова тема,иначе старата е няколко реда надолу:)
Та става дума за протекла долна помпа на съединител,тъй-като я бях карал за последно през ноща и е било як клинч,и разликата между загрятата кола и ниските температури са си казали думата и са ми спрасили уплътненията на долната помпа.
И сега иде реч:"ко да прая?".Да търся уплътнения ли,нова помпа ли,нова кола ли...?
Та става дума за протекла долна помпа на съединител,тъй-като я бях карал за последно през ноща и е било як клинч,и разликата между загрятата кола и ниските температури са си казали думата и са ми спрасили уплътненията на долната помпа.
И сега иде реч:"ко да прая?".Да търся уплътнения ли,нова помпа ли,нова кола ли...?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- Gecallica
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i
Re: Студ,съединител,уплътнения
Определено нова помпа!!!Kin_klad_dze написа:Много се извинявам че флудя,така,ама нещо кво стана вместо на ЛС да отговоря пуснах нова тема,иначе старата е няколко реда надолу:)
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
5 мнения
• Страница 1 от 1