поредният теч
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
поредният теч
След първият по-сериозен дъжд в София установих, че на мойта любима кола тече не само масло, а и вода.Само дето теча е в жабката
Бях чел някъде,че това е чест проблем при е21,само че не съм сигурен дали е от уплътнението на предното стъкло или от това на шибидаха. ако някой има идеи по въпроса ще съм много благодарен да ги сподели,щото скоро ще мога да си гледам рибки в колата 

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: поредният теч
GRE написа:След първият по-сериозен дъжд в София установих, че на мойта любима кола тече не само масло, а и вода.Само дето теча е в жабкатаБях чел някъде,че това е чест проблем при е21,само че не съм сигурен дали е от уплътнението на предното стъкло или от това на шибидаха. ако някой има идеи по въпроса ще съм много благодарен да ги сподели,щото скоро ще мога да си гледам рибки в колата

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Точно тва се беше случило на моя старец....да живее силиконовата долина
бях станал фeн на група Wet wet
DD

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
4 мнения
• Страница 1 от 1