Заслужава ли си волан мулти?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
Заслужава ли си волан мулти?
Колеги, мъчим е тук един въпрос изпанда ми един волан мулти за 300лв, но проблема е че няма модула, кабела и датчиците за темпомата та някои правил ли е тая процедура колко излиза това удоволствие заслужавалиси наистина
темпомата е голяма екстра и ми липсва че отвреме на време пътувам извън страната.

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- iii
- кандидат ентусиаст
-
е то4но това ми е интересно дали някои я правил тая трансплатация и да даде едно рамо,аз искам темпомата музиката не ме вълнува. или ако някои има номера на дарукар да звънна там да питам колко 6те ми излезе монтажа .при мен тая кола я използвам по4ти само извънградско и за пътуване извън страната и за туи ми трябва темпомата 4е 6те набутам 500 600лв това не ме боли
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
mitak_o написа:човека с темпомат иска да се сдобие , iii ако намериш някой който меже да направи трансплантацията обади се , ще направиме комплект за 300тина лева всичко
Колега mitak, понеже и аз се чудя дали да не сложа мулт волан не разбрах ти какво предлагаш за 300 лева - само волана или и труда по трансформацията?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Фил написа:И аз мисля, че не си заслужава. Разстоянието между волана и бутоните на музиката е четири-пет пръста, максимум педя. Сам си прецени дали "протягането" на пет пръста разстояние си струва 500-600 лева.

И по-"интересни" мнения са поствани в този форум

Всяко удоволоствие се заплаща

Между другото, колега, от къде ти падна този волан? Можеш ли да качиш снимки - от кой вид е?
sambeto написа:Абе ако си го нямаш заводско,хич не ти трябва според мене
Фил написа:И аз мисля, че не си заслужава. Разстоянието между волана и бутоните на музиката е четири-пет пръста, максимум педя. Сам си прецени дали "протягането" на пет пръста разстояние си струва 500-600 лева.
Подкрепям ги колегите,просто дали си струва пък и дали ще работи както трябва.Най лесния,евтин и сигурен начин е дистанционно на волана за цд-то ,но ти си решаваш де само предлагам

http://picbg.net/img.php?file=d3e77695dca24e40.jpg
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- iii
- кандидат ентусиаст
-
зна4и колеги не ми е проблема това дали 6те си сменям музиката от волана това неми дреме трябвами заради темпомата
атова колкото и да ми обяснявате си е екстра и то особенно на дълъг път. зна4и интересуваме дали някои е правил тая смяна и колко излиза заслужавали си аз волана го имам само другите работи ме вълнуват модул и кабели и разни дат4еци. ина4е за колегата волана ми е стандартен за е39 само4е мулти 6тото моят не бе6е купих го за 300лв със air bac комплект

noiseless написа:mitak_o написа:човека с темпомат иска да се сдобие , iii ако намериш някой който меже да направи трансплантацията обади се , ще направиме комплект за 300тина лева всичко
Колега mitak, понеже и аз се чудя дали да не сложа мулт волан не разбрах ти какво предлагаш за 300 лева - само волана или и труда по трансформацията?
300лв имах впредвид инсталацията , модулчета и сензори каквито има по системата , не труд. Само дето двигателчето дето дърпа жилото към дроселовата клапа замина.

pazokolarov написа:Между другото, колега, от къде ти падна този волан? Можеш ли да качиш снимки - от кой вид е?
искаш ли волан за 200лв , тъпицирането с естествена кожа е около 100 и си ти !

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
mitak_o написа:noiseless написа:mitak_o написа:...
...
...
...[/quote]
Значи излиза 300лв. за ел. модули и кабели + 300лв. мулт волан и труд отделно, така ли?
Май наистина е по-сложно отколкото си го представях - ще помисля пак

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
Колеги аз даже съм готов и повече да дам, само и само да имам темпомат
Казвайте, моля, къде могат да ми го направят 

mitak_o написа:noiseless написа:mitak_o написа:човека с темпомат иска да се сдобие , iii ако намериш някой който меже да направи трансплантацията обади се , ще направиме комплект за 300тина лева всичко
300лв имах впредвид инсталацията , модулчета и сензори каквито има по системата , не труд. Само дето двигателчето дето дърпа жилото към дроселовата клапа замина.
pazokolarov написа:Между другото, колега, от къде ти падна този волан? Можеш ли да качиш снимки - от кой вид е?
искаш ли волан за 200лв , тъпицирането с естествена кожа е около 100 и си ти !
Ако е 200 лева го взимам

- iii
- кандидат ентусиаст
-
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2