Интериора е готов !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Интериора е готов !!!
Завърших фазата интериор. Няма да плямпам много направо към снимките:
И гаража където става "магията"

И гаража където става "магията"

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Честито колега. Мисля , че добре се е получило. Важното е да си почувствал собствено удовлетворение от постигнатото. Другото са бели кахъри.
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
охоо сивите лаисни са запазена марка колега
супер е станало ама забележките са .. ? :
1.сложил си рингове на таблото ОК ама с тоя бел километраж и ринговете се губят и некак си като опел калибра от последните мяза
2.защо си боядисал черното на пепелника, по това може да познаеш че са боядисани, а не оригинал
нещо ръчната ск. лост и кожуха
по арно орижинал, иначе е добра идеята с М конци
нали знаеш как е при М пакета - отвътре всичко е в тъмен цвят кори таван и т.н. само лаисните сиви и яко се отличава..
даи да ти краднем М бронята .. или ЦД-то
направи ми впечатление че си с малкия борд като мен /то лошо няма/ ама как 2000 с малкия борд
шляп шляп педалите....

1.сложил си рингове на таблото ОК ама с тоя бел километраж и ринговете се губят и некак си като опел калибра от последните мяза
2.защо си боядисал черното на пепелника, по това може да познаеш че са боядисани, а не оригинал

нещо ръчната ск. лост и кожуха

по арно орижинал, иначе е добра идеята с М конци

нали знаеш как е при М пакета - отвътре всичко е в тъмен цвят кори таван и т.н. само лаисните сиви и яко се отличава..

направи ми впечатление че си с малкия борд като мен /то лошо няма/ ама как 2000 с малкия борд

шляп шляп педалите....
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Лайсните ми ги боядисва моя бояджия заедно с задната М броня. Така че той е виновен за черното на пепелника. За километража просто снимката е станала гадно, иначе и те са сиви дори са същия цвят като на М5 километража. Ще ги снимам пак да излезнат по добре.
За скоростния лост забележки не приемам, защото това ми е любимата част от интериора.
Това е оригинален UUC RK5 който ми отне 1 година да намеря на добра цена. Тежи около 750гр и заедно с шорт шифтера е невероятно усещане като се сменят скоростите.
За кожусите се изръсих и за тях здраво за да са Алкантара с тоя шев, така че и за тях не приемам забележки
.
За М-пакета знам, само че тръгна ли да ставам герой в тоя филм и ще умра от глад.
Цд нямам, имам касетка
с iPod и сателитно радио.
Що се отнася до малкия борд, тука нещата стоят малко по разнично от ЕУ. От преди фейслифта има само два модела 5ици- 528i и 540i. 528 като малкия модел идва с минимални екстри и за това почти не се срещат с големия борд. Мисля че всички 540 идват с големия. Аз съм доволен от малкия ,защото не трябва да се занимавам с изгорели пиксели на таблото.
За скоростния лост забележки не приемам, защото това ми е любимата част от интериора.

За кожусите се изръсих и за тях здраво за да са Алкантара с тоя шев, така че и за тях не приемам забележки

За М-пакета знам, само че тръгна ли да ставам герой в тоя филм и ще умра от глад.
Цд нямам, имам касетка

Що се отнася до малкия борд, тука нещата стоят малко по разнично от ЕУ. От преди фейслифта има само два модела 5ици- 528i и 540i. 528 като малкия модел идва с минимални екстри и за това почти не се срещат с големия борд. Мисля че всички 540 идват с големия. Аз съм доволен от малкия ,защото не трябва да се занимавам с изгорели пиксели на таблото.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
BMW-E39 написа:охоо сивите лаисни са запазена марка колега![]()
2.защо си боядисал черното на пепелника, по това може да познаеш че са боядисани, а не оригинал![]()
нещо ръчната ск. лост и кожуха![]()
по арно орижинал, иначе е добра идеята с М конци![]()
направи ми впечатление че си с малкия борд като мен /то лошо няма/ ама как 2000 с малкия борд![]()
шляп шляп педалите....
E не крадни

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
BMWdrivers написа:Браво, стилно е! Защо си сложил километраж в мили, такъв намери ли ?
Защото се движи основно в Американо ...
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Smoocki написа:BMW-E39 написа:охоо сивите лаисни са запазена марка колега![]()
2.защо си боядисал черното на пепелника, по това може да познаеш че са боядисани, а не оригинал![]()
нещо ръчната ск. лост и кожуха![]()
по арно орижинал, иначе е добра идеята с М конци![]()
направи ми впечатление че си с малкия борд като мен /то лошо няма/ ама как 2000 с малкия борд![]()
шляп шляп педалите....
E не крадни![]()
пък и тия м брони издържат ли на опели ?
е как по здрави са от хлопелите

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,много добре се е получило
сега ми кажи моля те ,от каде да си купя добавката за педалите и цената ако може ,мерси 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
BMW-E39, 530D 2003 карах и беше са малкият борд. Явно го слагат и след фейсът.
Иначе на мен скоростният лост и таблото много най-много ми харесаха.
Иначе на мен скоростният лост и таблото много най-много ми харесаха.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2