музика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
музика
Колеги,преди няколко месеца питах за това ама никой не се е оказвал с такъв проблем като моя,затова сега пак отварям тема.Та става въпрос за следното.Колата ми е с голямата навигация и касета зад нея,свири си нормално и като намаля звука започва да бучи,просто звука на музиката спира да се чува а само бучи,няма значение дали слушм радиото или касетата.Дайте идея какво да правим че много дразни
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: музика
Да,казаха да си сменя радиото.Сега търся варянт да се оправи ако може без смяна,затова търся мнения
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Я разпитай из Плевен за някой доказан TV и радио техник и му дай да ти го оправи, що се занимаваш да ходиш в официален сервиз за това, там естествено, че ще ти кажат да си купиш ново. Аз имах подобен проблем с потенциометъра(ама то не било баш потенциометър
) и ми викат тука едни образи - "Олиии ми то ниможи, ми то няма такова" и т.н. и накрая си го пръснах с контактен спрей и сичко се оправи. Според мен е или студена спойка в твоя случай, от която се получава шума при намалено радио или някое копче ти бъга. Търси някой кадърен майстор, на 100% ще го оправи, ако не да прескоча аз с един контактен спрей
.

Ок.колега Маречков, мерси, ако е от копчето дето се усилва и намаля то трябва да се свали навигацията и да се отвори ама тва май трябва да го направи някой, който е в час.
Днеска един пич който слага музика по колите се нагърби да свали навигацията и да види каде е проблема.Другата седмица му я карам,дано не оплеска нещата
6 мнения
• Страница 1 от 1