Честито на Иво ( ICE )
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Честито на Иво ( ICE )
разбрах, че наи красива кола модел Е39 на събора 2-4 маи в Пловдив на писта Калояново.. е избрана колата на колегата ICE
е нека ако някои има снимки на неговата да дава /с новите М брони../ честито и да почерпиш Леден
е нека ако някои има снимки на неговата да дава /с новите М брони../ честито и да почерпиш Леден

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Благодаря ти колега, като се видим със сигурност ще почерпя!
Ако не беше Любо Мегов, който ме видя на влизане в пистата на Клояново и не ме беше помолил да участвам,
защото имало малко бройки от Е39, може би нямаше и да участвам. Та, благодаря ти Любо!
Искам да благодаря и за оценките на журито, както и за признанието, което получих за 2-ра поредна година!
ПП. И все пак темата не е за този форум, който е само технически (след някой друг ден ще бъде заключена)!
ПП2. Колата не е кой знае какво, просто е поддържана само с оригинални части. Нямам нарочно правени снимки с новата броня, но ето 2 правени с gsm-a:

Ако не беше Любо Мегов, който ме видя на влизане в пистата на Клояново и не ме беше помолил да участвам,
защото имало малко бройки от Е39, може би нямаше и да участвам. Та, благодаря ти Любо!
Искам да благодаря и за оценките на журито, както и за признанието, което получих за 2-ра поредна година!
ПП. И все пак темата не е за този форум, който е само технически (след някой друг ден ще бъде заключена)!

ПП2. Колата не е кой знае какво, просто е поддържана само с оригинални части. Нямам нарочно правени снимки с новата броня, но ето 2 правени с gsm-a:
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Кукла е колата брат супер е..
жалко че не я видях на събора, кои знае къде си я забил ?
ето за тези крушки се чудех на мигачите, синио-зелени ?
"крушките са Osram Diadem " - това ми каза колегата Любо Мегов ?
жалко че не я видях на събора, кои знае къде си я забил ?

ето за тези крушки се чудех на мигачите, синио-зелени ?
"крушките са Osram Diadem " - това ми каза колегата Любо Мегов ?
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Кое и е готиното ве? бати кошницата, с гадната броня, с гадните фарове, с някъв китаиски парктроник, с някви смешни жанти - биите ключа да не са изказвам още за тая таратайка
П.С - Айс срещу 8 - 8500 ща отърва от нея ако си навитак

П.С - Айс срещу 8 - 8500 ща отърва от нея ако си навитак

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Много е готина колата с тези фарове, обаче ми се струва малко в повече и идва бронята и не е необходимо да се прекалява с накичването - мое лично виждане без да засягам някого.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
M5 - http://www.m5board.com/photopost/data/5 ... 8-4110.jpg
М5 - http://www.eurocarmotorsport.com/Image/am5_39.jpg
М optic
всъщност като се замисля найстина и идва в повече май тая броня - искаш ли една орГинална на 500 и двайска да ти дам пък да та отърва от тая
нали сме колеги, задружни, помагаме си, казваме си в очите когато нещо е така или иначе
определено тая твоита по-добре ще изглежда FJORDGRAU METALLIC (за справка как изглежда виж ми галерията)
М5 - http://www.eurocarmotorsport.com/Image/am5_39.jpg
М optic

всъщност като се замисля найстина и идва в повече май тая броня - искаш ли една орГинална на 500 и двайска да ти дам пък да та отърва от тая

Marto66 написа:Много е готина колата с тези фарове, обаче ми се струва малко в повече и идва бронята и не е необходимо да се прекалява с накичването - мое лично виждане без да засягам някого.
Много се съмнявам някой да се засегне от мнението ти, щото това си е М-броня и така си излиза от завода с тази броня. И съм сигурен, че говоря не само от мое име, ама ако имах възможността да си взема такава броня, ВЕДНАГА ще го направя

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Marto66 написа:Много е готина колата с тези фарове, обаче ми се струва малко в повече и идва бронята и не е необходимо да се прекалява с накичването - мое лично виждане без да засягам някого.
ти май си за нов дилър колега

евала Леден -мечта !!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
е чак пък нов дилър - всеки има право на вкус, аз имам приятели които ми разправят че по начало Е39-ката не им харесва, а Е60-ката била страхотна - аз пък не харесвам Е60, за мен Е39 е последното класическо БМВ - на крис бангъл (или къвто там беше) не му харесвам извращенията (е можеби малко новия седмак ми харесва ама .... $$$ )
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3