радиатор за 520
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
радиатор за 520
колеги знам че не му е тука мястото, но след като ми е блокирало клапанчето на капачката на радиатора първо ми се пръсна един маркуч а ден след това направо си ми гръмна радиатора - след като мерихме за газове в охладителната система и въпреки цялата ми каръщина се оказа че няма сега си търся спукан радиатор за 520-ка за да взема пластамасата на която е забоден разширителния съд защото моята за нищо не става, а самия радиатор е нов и алуминиевата пита е в перфектно състояние (грехота ми е да го изхвърля) та ако на някои от вас му се намира спукан радиатор за 520-ка или поне тази пластмаса да е здрава да се обажда - плащам си както си му е реда
П.С капачката на радиатора е консуматив, сменя се на две смени на антифриза щото иначе така кат мене, ми добре че гръмна пред нас че ако беше гръмнала по път некъде незнам кво щях да правя

П.С капачката на радиатора е консуматив, сменя се на две смени на антифриза щото иначе така кат мене, ми добре че гръмна пред нас че ако беше гръмнала по път некъде незнам кво щях да правя

1 мнение
• Страница 1 от 1