пак за фаровете ама се налага..
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
пак за фаровете ама се налага..
абе пичове предложете ми някакви фарове фейсови за около 400-500 лв че вече 10 дена съм без фарове (продадох си моите и като отидох да си купувам новите се оказа че са свършили) нямам претенции дали да са тайвански ,афганистански или виетнамски,просто да са най-близо до оргиналдъто, да не са хром лаин
и по възможност ейнджъла да свети жълто (оригинално)

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ти каде си гледал ...или каде по скоро ти казаха ,че са свършили ....значи виж колегата BmwE39 беше пуснал тема за стопове,там му напусках няколко саита кадето продават ...освен стопове има и фарове.
Попринцип аз съм привърженик на оригинала така че Hella-та е на промоция на 830 лв или нещо такова
Попринцип аз съм привърженик на оригинала така че Hella-та е на промоция на 830 лв или нещо такова

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
земи нещо на народна цена брат, мани ги хелла ,... скъпи са, а ако ти счупат некои фар каското дали ше ти изплати фар хелла ? как мислиш ... поне после да не те е яд
ако колата ти е черна земи ДЕПО като моите. .тя количката така си доиде от немско де, ама на черна кола отива,
фаровете са 1 кам 1 с хелла, само че при мигача има разлика.. !
иначе има некои пак черни фарове, ама вътре фаровете си личи от километрииии че не са както трябва тия кръговете, мн грозно мн
НО ако ти се дава паре .. хела :>
за тия пари на хелла си земи ДЕПО и кит. ксенон нема грешка !
изпробвано .. ! и не се излагаи да слагаш рингове некви сини бели

ако колата ти е черна земи ДЕПО като моите. .тя количката така си доиде от немско де, ама на черна кола отива,
фаровете са 1 кам 1 с хелла, само че при мигача има разлика.. !
иначе има некои пак черни фарове, ама вътре фаровете си личи от километрииии че не са както трябва тия кръговете, мн грозно мн
НО ако ти се дава паре .. хела :>
за тия пари на хелла си земи ДЕПО и кит. ксенон нема грешка !
изпробвано .. ! и не се излагаи да слагаш рингове некви сини бели

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
@ivoo, тези от линка са всичко друго, не не и Depo
Да не казвам, че са от най-гадинте ментаци.Те рефлекторите им са с диаметър на 5ст.

Да не казвам, че са от най-гадинте ментаци.Те рефлекторите им са с диаметър на 5ст.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- shnitzera
- ентусиаст
-
нямам представа ,но им проверих цените и не се различават много от оригиналните в момента
Чакам още мнения ,аиде бе колеги всичките ли сте с оригинални ,търся нещо като тия дето ги продаваше Giorceto

Чакам още мнения ,аиде бе колеги всичките ли сте с оригинални ,търся нещо като тия дето ги продаваше Giorceto
- shnitzera
- ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Моите са оригинални и ги взех от човек от форума за 900лв чисто нови преди доста време, но вече ги има и в интеркар 3000 и са на цена 850лв Hella-та!
Моят съвет е само оригинал, просто има за какво и тези 300лв отгоре си струват всяка стотинка
Depo, до колкото знам нямат ел. регулиране.
Моят съвет е само оригинал, просто има за какво и тези 300лв отгоре си струват всяка стотинка

Depo, до колкото знам нямат ел. регулиране.
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Моите са тайвански болкуци от Е-беи, ама стоят добре, но няма ел регулиране, май само Хелла и заводските са с регулиране!
Абе ако ти стиска на джоба вземай Хела! На мен са ми скъпи!
Абе ако ти стиска на джоба вземай Хела! На мен са ми скъпи!
Re: пак за фаровете ама се налага..
shnitzera написа:абе пичове предложете ми някакви фарове фейсови за около 400-500 лв че вече 10 дена съм без фарове (продадох си моите и като отидох да си купувам новите се оказа че са свършили) нямам претенции дали да са тайвански ,афганистански или виетнамски,просто да са най-близо до оргиналдъто, да не са хром лаини по възможност ейнджъла да свети жълто (оригинално)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трябва да си смениш само стъклото пред фара с такова с бял мигач (не феислифтовите) салгаш ЦЦФЛ рингове и ксенон и си готов и имаш ОРИГИНАЛНИ фарове и си минал тънко. мани ги тия депо ли са кви са и всякакви таджикистански боклуци па то хромирани съм виждал , виждал съм и такива с по малко кръгче на еинджъл аиса , голяма цигания, и повечето цели фарове ментета с еинджъл аис ще забележиш едни точици които светят по силно което много ме дразни. А ако имаш пари си поръчаи ПРЕДАТОР АИС (рингове) да видиш пък там как свети! + като си с оригинални ел.регулирането ти работи (макар че лично не го ползвам ама да знам че не работи ще ме дразни) успех!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
взимаш фарове ДЕПО и работата заспива, ако не ХЕЛЛА и тва е, са не може нещо да струва двоино троино по малко от друго, и да е на неговото ниво 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
Цял ден гледам нагоре надолу по саитовете тия Депо е те са с 200 лв по малко от Хела по добре оригинал не сме за 200 лв ....защити после излиза солено ....

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3