Проблем със заключването на вратите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Проблем със заключването на вратите
Здравейте.
От скоро съм собственик на BMW E39 и имам следния проблем предните ми врати не се отключват и заключват с централното.
Kазаха ми че проблема бил в управляващия блок на предна дясна врата. Tа вапроса ми е дали и в двете врати има такъв блок или този ги управлява и двете и евентуално от каде мога да го закупя на по изгодна цена.благодаря предварително
От скоро съм собственик на BMW E39 и имам следния проблем предните ми врати не се отключват и заключват с централното.
Kазаха ми че проблема бил в управляващия блок на предна дясна врата. Tа вапроса ми е дали и в двете врати има такъв блок или този ги управлява и двете и евентуално от каде мога да го закупя на по изгодна цена.благодаря предварително
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, досега не чул във всяка врата да има управляващ блок, той е един всички врати, по вероятно е машинките нещо да са прецакани, с ключа предполагам заключваш и отваряш без проблем, друго може да са кабелите нещо, трябва да те види токоджия, но му виси на главата и постоянно разпитвай какво прави. Щом е Бимер ще те изтръскат. Машинки стават и китайските за 7 лв./бр.
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
ами не се заключват и с ключа само мога да ги отключвам и е само на предните врати задните и багажника няма грижи.смениха ми алармата да не е от нея но проблема си остана.сложих друг оправляващ блок(номерата на който не отговаряха напълно на моя) и се заключваха всички врати без шофьорската. сега поръчах нов блок и чакам да пристигне да видим дали ще се реши проблема.ако някой е имал подобни проблеми нека пише как се е избавил от този батак щото е кофти - слизаш си от бимъра и обикаляш като гламав колата да заключваш портите.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Хващай отверките и сваляй кората на шофьорската и разгледай добре машинката, буксата и кабелите даже я пробвай на ръка да я движиш ако не става си за машинка и не се харчи излишно, провери машинката първо, свали я от там и и подай ток от акумулатора. Само да ми беше по близо, бързо ще те заключим. Имай впредвид, че много от колите ни са с китайски машинки, поне аз си признавам, само и се разпилва ухото за да влезе в първия зъб.
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е решен!!!
Смених управляващия блок на дясната врата с нов и малко поровичкаха едни момчета в блока на лявата врата и всичко е ок.
В понеделник регистрирам и съм горд собственик на Е39
Смених управляващия блок на дясната врата с нов и малко поровичкаха едни момчета в блока на лявата врата и всичко е ок.
В понеделник регистрирам и съм горд собственик на Е39

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Много добре, ще разгледем по схеми какви са тия блокове на вратите, малко ми е странно, егати централното.
6 мнения
• Страница 1 от 1