Лек проблем с фарове е 39 face lift...

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Лек проблем с фарове е 39 face lift...

Мнение от kalinm » 01 Май 2008, 15:36

Здравейте колеги..искам да споделя следния проблем...по скоро 2:).Дългите ми светлини светят накъдето си поискат,тъй като по моя преценка нещо по цокълчетата липсва и не могат да се фиксират крушките към фара.По тоя въпрос потърсих помощ в магазина на Оборище,но те казаха,че не могат да ми помогнат...такава част по техните схеми не съществувала...може.Освен това едната ксенон светлина потреперва като минавам по неравности...Много моля,някой който разбира...ама наистина разбира...от сглобяване и разглобяване на такъв фар и иска да ми помогне..да пише.4ерпя бири кебапчета,плащам си и т.н.мерси за вниманието:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 01 Май 2008, 19:13

Само няколко теми под твоята, дори и не е на втора страница: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92061 ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от kalinm » 01 Май 2008, 19:39

не знам дали точно тва е липсващият елемент,но се надявам да е той...мерси.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 01 Май 2008, 22:08

Като го разглобиш, ще разберещ, че друго няма какво да е;)
И за да не питаш как да го разглобиш, ползвай петото мение от тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#922544

Аз само ще добавя, че има два вида фарове, според зависи от годината и разликата е, че щангата на моторчето не е на ябълка, както е описана в темата, която ти дадох, а има пластмасов шестограм м/у двата рефлектора, който трябва да се завърти, за да се освободи от щангата на моторчето, защото с дърпане може да се счупи ;)

Назад към E39