Акумулатора Сдаде Багажа?!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Акумулатора Сдаде Багажа?!

Мнение от El Diablo » 28 Апр 2008, 1:52

предистория колеги :

снощи си карам колата, изключвам ASC-то, после малко газ въртии на един завои после с мръсна газ тръгнах от един светофар, всичко нормално !
оставям колата в гража и се чуваше некво тиктакане отдоло на десно задно колело като загасих колата и заключих, но си казах че ми се причува ! ДА ама не..
паля колата днеска кам 5-6 слетобяда и НИЦ - нема ток, а всичко си светеше радио фарове лампи аларма ...
Е един авер ми даде ТОК за 3-4 мин и после пробвам - ПАЛИ СИ кучката.. !
отивам до едни маистори познати викат че съм забравил нещо включено .. абе как и да е , викат ако пак стане идваи !
Палим си колата кам 6 и се прибирам ОК нема ядове, така ...
Палим си колата кам 11:30 сега през ноща и отивам на едноо място отдалечено, не бех сам а с една .. както и да е !
Колата си пали нормално - казах си СЪМ забравил нещо снощи пуснато .. и ПАК РЕШАВАМ ДА ИЗКЛЮЧА ASC-ТО И ДА ПОДИВЕЕМ МАЛКО .. ! МАЛИ ГАААЗ абе много върви ! Гася колата на едно място след дивеенето, отивам с момата до едно место и след 10 мин се качваме в колата да си ходиме и НИИИИИИЦ - НЕЩЕ да запали кучкааа!
НЕ може за 10 мин да падне акумолатора нали така!
Аре пак будим един авер да дава ток, идва... то па завале дъжд, на всичкото отгоре и стана 00:00 .. там некаде .. и така си посрещам рождения ден под дъжда с кабелите в ръце еби му маиката . .
даде ми ток , колата пак запали без проблеми и бавно че настроението ми се скапа .... прибрах се, оставих колата.. и утре ще пробвам да я запаля и сигорно ще запали защото след като запалих колата НЕ съм изключвал ASC-то .. !

извода е следния /ЗА МЕН/ :
като изключа ASC-то, загаса колата, после палене нема!
било то след 10 часа, или след 10 минути, палене НЕМА!

немам думи .... КУЧКА
колата е 520 !
да не е набило някаква грешка или .. маи ше се ходи в ДаруК :roll:
:help:

РЕШЕНИЕ: НОВ АКУМУЛАТОР ..
Последна промяна El Diablo на 05 Май 2008, 19:49, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 28 Апр 2008, 11:04

Без диагностика няма да мине, няма смисъл да гадаеш. Не съм срещал нещо подобно из форума.
И честит рожден ден! Да си жив и здрав и догодина, че и по-скоро - с М5 /2008 :чрд: :have one: :bchug: :чрд:
Изображение
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 28 Апр 2008, 11:56

мерси братлета да Ви се връща тъпкано 8) ... е сега паля колата 12;00 /а я загасих към 1 през нощта/ и няма никви проблеми .. ама като се има в предвид че последния път като я запалих колата НЕ съм изключвал АСЦ-то .. явно колата се сърди като го махам АСЦ-то и после не иска да ме слуша :confused:
верно тва беше наи готиното посрещане на РД нема що ... ае кам 2 ще скокна до моите маистори и ще видя те какво ще кажат, за съжаление те разбират и имат всички системи ама за мерцедес.. ще видим както ще стане с БМВ-то :roll:
а мацето .. малко се поизложихме преди тва гуми въртиме а след 10 мин не може да запалиме :mhihi: :uups: :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 28 Апр 2008, 13:21

Аз пък си мисля че е от акумолатора пробваи с друг ,помоли някои да ти даде за да пробваш само.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 28 Апр 2008, 13:35

Да си жив и здрав. Изкарай си рожденият ден като хората, а пък утре на диагностика. Сигурно ще е нещо дребно и тъпо.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 28 Апр 2008, 16:15

Е що не го смениш тоя акумолатор и тогава да мислиш за диагностика?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 28 Апр 2008, 16:44

А наздраве, здраве в големи дози и любоф в страхотни пози и от всичко най-хубаво на тоя свят по 2 ти желая....и недей да пцуваш колицата много си е арна, не пали щото твойта е модел който уважава рождения ден на собственика и не пали с цел ти да си фиркаш с мацето хихихихих :чрд: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 28 Апр 2008, 17:55

благодаря братлета, ще се ходи в дарук .. това става само като изкюча АСЦ-то и яко газ и след 10 мин нема ток .. явно като го изключа и нещо става знам ли, днеска много ми се насъбра повярваите ..

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 28 Апр 2008, 19:09

А ABS има ли колата?
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 28 Апр 2008, 19:44

има колега, и АСЦ и АБС си деистват и километража деиства ? поне мисля че има АБС де, ама щом не свети.. а като върта гуми и АСЦ е пуснато си работи мига чат пат..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 28 Апр 2008, 20:01

абе тия от булИнс дават ли ти комисионна че ги рекламираш толко много???
Щото ако не ти дават... ти дам и наща компания да рекламираш а рожденииииико а наздраве ;) ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Колата Сдаде Багажа КУЧКА !

Мнение от Scouser » 28 Апр 2008, 21:12

BMW-E39 написа:предистория колеги :

Гася колата на едно място след дивеенето, отивам с момата до едно место и след 10 мин се качваме в колата да си ходиме и НИИИИИИЦ - НЕЩЕ да запали кучкааа ... !!! !!! !!!
НЕ може за 10 мин да падне акумолатора нали така.. !!!

Отиди да ти я качат на диагностика дали нема да излезе нещо. Но това нещо звучи като батерия на заминаване. Свали я и отиди да ти я проверят.

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 28 Апр 2008, 21:55

Ч Р Д колега!!!
Аз в момента имам много сходен проблем, ама аз поне съм сигурен че е акумолатора, така че ако искаш ме послушай и отиди да ти го замерят на товар. 99% съм сигурен че е заминал. Айде пиши като установиш какво е ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 28 Апр 2008, 22:57

Честит рожден ден и от мен колега! :have one:
Колата си има характер, ти я гъзиш и тя после тебе! :mhihi:
И според мен това е нещо елементарно и не си заслужава да се впрягаш!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 28 Апр 2008, 23:24

BMW-E39 написа:благодаря братлета, ще се ходи в дарук .. това става само като изкюча АСЦ-то и яко газ и след 10 мин нема ток .. явно като го изключа и нещо става знам ли, днеска много ми се насъбра повярваите ..

казвам ти го понеже в петък смених помпата в резервоара, а сам знаеш каква тема бях пуснал ден преди това => и на мене ми го правеще тоя проблем като махна асцто и газ и после не може да запали - палеше само като изчакам минута или две на контакт ------ сменяй помпата в резервоара и 520ката ще полети гаранция :winky:

п.с. после черпиш бира :mhihi:

И нема да се плашиш това е детски проблем - 200 лъвчета ще ти я намера чисто нова не се плаши от цените в дару или камор :winky:

Следваща

Назад към E39